Connect with us

Tехнологии

Moto g 5G работи в 5G мрежата на VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

Firefox Screenshot 2020 12 22T20 50 16.171Z

Телекомът осигурява допълнителни 30 000 МВ интернет месечно към плана на всеки закупил устройството

Moto g 5G е третият смартфон съвместим с 5G мрежата на VIVACOM. Към него телекомът осигурява и допълнителни 30 000 МВ интернет на максимална скорост месечно до края на март 2021 г., за да може всеки нов или съществуващ клиент на мобилни услуги, който закупи устройството да се увери сам в предимствата на мрежата от пето поколение.

5G мрежата на VIVACOM е достъпна във всички 27 областни центрове в страната и до края на годината всеки абонат на оператора може да я теста безплатно.

Moto g 5G предлага на потребителите обширен дисплей, мощен процесор, издръжлива батерия и тройна камера, което го прави удобен и функционален за всяка ситуация от ежедневието. Моделът може да бъде закупен в магазинната мрежа и онлайн на сайта на VIVACOM на цена от 20,98 лв. на месец с план Smart L+ в цветовете frosted silver и volcanic grey.

Moto g 5G използва 6.7-инчов MAX Vision HDR дисплей, осигуряващ по-жива картина с висок контраст и наситени цветове. Високата му производителност се гарантира от процесора Qualcomm Snapdragon 750G, в комбинация със 4 GB RAM и 128 GB вградена памет.

Advertisement

Смартфонът разполага с голяма батерия с капацитет 5 000 mAh, която издържа до 2 дни. Moto g 5G поддържа бързо зареждане с 20W TurboPower зарядно, благодарение на което само с 15 мин зареждане батерията може да издържи още часове.

Основната камера на moto g 5G е тройна. Тя включва 48 МР основен обектив с Quad Pixel технология за ясни и ярки снимки дори при слаба осветеност, благодарение на 4 пъти по-чувствителната бленда, 8 МР ултраширокоъгълен сензор, улавяш 118 ° от зрителното поле, и Macro Vision камера позволяваща до 5 пъти оптично приближение на обектите.

Смартфонът е с водоотблъскващ дизайн IP52, който го подържа защитен отвън и отвътре при лек дъжд и разливи. Moto g 5G се отключва със сензор за пръстови отпечатъци и има вградено NFC.

Moto g 5G frosted silver

Continue Reading
Advertisement