Открийте ни и в

Tехнологии

MSI спечели сърцата на читателите на PCMAG 

Avatar

публикувано

на

MSI спечели сърцата на читателите на PCMAG  145

Тайванската технологична компания MSI е големият победител в наградите Readers’ Choice 2022 на престижното издание PCMag. Вече 15 години изданието провежда ежегодно допитване до своите читатели, за да определи кои са най-предпочитаните брандове в категории като „Лаптопи“, „Таблети“ и „2-в-1 лаптопи“. Тази година проучването се проведе между 10 и 31 януари.

Голямата изненада в резултатите е, че за първи път от повече от десетилетие победителят, спечелил сърцата на потребителите, не е Apple. Редакцията на PCMag отбелязва:

„Това, което отличава 2022 г. е, че за първи път MSI или която и да е друга марка Windows базирани лаптопи не поделя наградата за първото място с Apple, които печелят всяка година вече повече от десетилетие.“

MSI получи доверието на публиката, не само в цялостната оценка за потребителска удовлетвореност, но и в категорията за техническа поддръжка, както и за качество на дисплея, надеждност и съотношение цена- качество. Доскоро позната на пазара най-вече с лаптопите си в геймърския клас, тайванската компания е надминала миналогодишния си резултат (9,2) в читателското допитване и е получила рейтинг 9,5 от 10 възможни за цялостна потребителска удовлетвореност.  Но това не е най-високата оценка на MSI през 2022 година. Компанията получи рейтинг от 9,6 за удовлетворение от надеждността и качеството на екрана. Всички други оценки са също толкова впечатляващи, включително 9,4 за вероятност да бъдат препоръчани за покупка към приятел и дори за техническа поддръжка – категория, която рядко получава толкова високи оценки.

Цялостната подредба на читателите на PCMag по показател потребителска удовлетвореност е:

MSI спечели сърцата на читателите на PCMAG  146

 

Реклама