Открийте ни и в

Компании

Mtel Media Masters‘2015 представя „Пет сценария за утре“ в технологичния свят

Avatar

публикувано

на

Mtel Media Masters‘2015 представя „Пет сценария за утре“ в технологичния свят 141

Победителите в петото издание на журналистическия конкурс за иновации, технологии и наука Mtel Media Masters ще бъдат наградени на церемония, която ще се състои на 20 ноември.

По традиция, конкурсът търси най-добрите журналистически материали, които показват как иновациите, технологиите и науката променят всяка област от нашия живот. За да разкаже за тази промяна от първо лице, всяка година церемонията има специален гост.

За петото издание на Mtel Media Masters специалните гости на церемонията ще бъдат петима: журналистът Велислава Попова, издателят Жаклин Вагенщайн, спортният коментатор Момчил Манчев, учителят Емил Джасим и лекарят – доктор Мефтуне Шефкетова. В първата част на събитието всеки от тях ще разкаже за начина, по който технологиите са променили неговата сфера на дейност, и ще направи прогноза за утрешния ден в технологичния свят, в който живеем. В зала 5 на столичното кино Cine Grand специалните гости на тазгодишната церемония ще влязат в ролята на сценаристи и ще представят своите „Пет сценария за утре“.

Във втората част на събитието ще бъдат отличени победителите в конкурса, който Мтел инициира за поредна година с цел да бъде фокусирано общественото внимание върху значимостта на иновациите, технологиите и науката за развитието на икономиката и обществото.

Организатори на конкурса са фондациите „Център за развитие на медиите“ и „Медийна демокрация“, а имената на тазгодишните победители бяха определени от жури, в чийто състав са журналистите Весислава Антонова, Добрина Чешмеджиева, Иван Бедров, Кин Стоянов и Начо Стригулев.

Всеки, който иска да бъде част от публиката, може да гледа церемонията на живо в блога на Мтел.

 

 

Реклама