Открийте ни и в

Музика

My CINEMA – нов музикален проект на Мирослава Кацарова

Avatar

публикувано

на

My CINEMA - нов музикален проект на Мирослава Кацарова 141

Всичко, което прави Мира, е като докоснато от ръката на фея, способна да превръща делника в празник, всекидневието в сън, копнеж и мечта. Животът става красив като на кино!

My CINEMA включва нови аранжименти и интерпретации на избрани филмови композиции от обичани и знакови филми като „Говори с нея” на Алмодовар, „Криле на желанието” и „Пина” на Вим Вендерс, „Един мъж и една жена” на Клод Льолуш, „Ново кино Парадизо” на Джузепе Торнаторе. Вдъхновени от киното са и новите песни, чиято музика е написана от Мирослав Турийски, а текстовете от самата Мирослава Кацарова. Привилегия е съдействието на маестро Андреа Мориконе, който помогна да се сбъдне една мечта и неговата вълшебна любовна тема от филма „Ново кино Парадизо” да бъде записана в нова интерпретация със специално написан от Елин Рахнев текст.

Този албум пее на различни езици – английски, френски, португалски, испански, български, …но най-вече пее с езика на сърцето. My CINEMA е албум за всички сезони, музика отвъд времето, отвъд разстоянията, която можеш да си подариш или да подариш на някого, когото много обичаш.

Очакваме ви на 31 май в 19:00 ч. в литературен клуб „Перото”, НДК. Мирослава Kацарова , Мирослав Турийски, Веселин Веселинов Еко и Христо Йоцов (сърцето на този албум) са подготвили специален концерт за вас.

Продуценти и издатели на албума – Блу Ем. С любезното съдействие на издателство Колибри, което започва официално разпространение от 31 май, 2016 година. Събитието е част от XXI САЛОН НА ИЗКУСТВАТА.

Реклама