Connect with us

Tехнологии

MyKi Junior идва с подарък слушалки Philips в магазините на VIVACOM

Avatar

Публикувано

на

Myki JR watch

10.12.2019г. гр. София. Специално за малчуганите, по празниците VIVACOM предлага детския часовник MyKi Junior Orange с подарък детски слушалки Philips. Слушалките са леки и здрави и са подходящи за всякакви ситуации. Имат чист и балансиран звук, съчетан с привлекателен дизайн в два цвята – розов и син.

MyKi Junior дава възможност за провеждането на двупосочни гласови и видео разговори, за да могат родителите да имат пряка връзка с децата си по всяко време. Часовникът може също така да изпраща и получава гласови съобщения, снимки и емотикони, когато времето за разговори е по-ограничено.

Устройството има и SOS функция, която известява родителите. В случай, че детето се почувства застрашено, то натиска бутона и часовникът автоматично набира въведения SOS номер. MyKi Junior използва комбинация от GPS, LBS и WiFi технология за максимална точност на местоположението на детето във всеки един момент, за по-голямо спокойствие на родителите.

Часовникът е оранжево-сив, идва и с допълнителна оранжева каишка и се предлага в магазините на VIVACOM и онлайн на сайта на телекома на цена от 4.98 лв. на месец с план SMART S+.

Detski slushalki PHILIPS
Continue Reading
Advertisement