Connect with us

Полезно

Myrkl вече е в България

Avatar

Публикувано

на

Първата в света научно тествана хранителна добавка, предназначена за прием преди консумация на алкохол, вече е достъпна и в България. 

Myrkl е единствената хранителна добавка в света,  съдържаща AB001™ –  първата формула в човешката история, която доказано ефективно разгражда поетия алкохол още в червата, преди той да достигне до черния дроб. 

Резултатите от независимо, рецензирано проучване, показват, че активната съставка на Myrkl AB001™ успява  ефективно да разгради до 70% от поетия алкохол в рамките на 60 минути ( и до 50%  още на 30-та минута) след консумацията му.  

Формулата е микс от патентовани високоефективни бактерии (предимно Bacillus Subtilis & Вacillus Coagulans), обогатени с L-цистеин и витамин B12. 

За да е ефективна добавката, е препоръчително да се приемат 2 хапчета преди консумация на алкохол. 

Advertisement

Myrkl и AB001™ са резултат от 30-годишно проучване и усъвършенстване, проведено от De Faire Medical (DFM), иновативна шведска медицинска компания, фокусирана върху създаването на революционни хранителни добавки. 

Фредерик Фернандез, ръководител на групата Myrkl: „Радваме се, че направихме достъпна и на българския пазар  нашата иновативна хранителна добавка, която се приема преди консумация на алкохол. Активната съставка в Myrkl, AB001™, е научен пробив,  резултат от 30 години изследвания, усъвършенстване  и независими клинични тестове. За първи път в историята продукт демонстрира такъв успех в ефективното разграждане на алкохол в червата, преди той да достигне до черния дроб.”

“Умерената консумация на алкохол е част от българската социална култура. Целта на Myrkl е да помогне на консуматорите на алкохолни напитки да се събудят в идеална форма на следващия ден, независимо дали те са работещи професионалисти, млади родители или възрастни хора, които искат да поддържат активен социален живот. Myrkl не е извинение за неразумна употреба на алкохол и призовава всеки да консумира отговорно и с мярка.”

Всички съставки на Myrkl са разрешени и признати за безопасни от Европейския орган за безопасност на храните (EFSA).

Advertisement

Myrkl вече  е в продажба за първи път на www.myrkl.eu  на препоръчителна цена от  70 лв. (30 капсули, 15 дози) с безплатна доставка при поръчка за над  100 лв.

Myrkl не е подходящ за бременни, кърмачки и лица на възраст под 18 години. 

За повече информация и за да закупите Myrkl, посетете www.myrkl.eu

Continue Reading
Advertisement