Connect with us

Музика

Nacbuktu & Two Cities One World в Swinging Hall

Avatar

Публикувано

на

11053074 10205349848618471 8856994482056182909 o

Nacbuktu & Two Cities One World ще се качат заедно на сцената на клуб Swinging Hall (София) в началото на месец Април
Ако соул, джаз и фънк музиката е точно тази, която дърпа струните на душата ви и кара вашето тяло да се движи, като подивяло!?
Заповядайте на 2ри Април (четвъртък) да отпуснем напрежението и след това да създадем такова ново, мощно, издигащо те във въздуха и зареждащо батериите на MAКС!

Старт на шоуто ще даде група Two Cities One World точно в 20:00 поради делничния ден.

Two Cities One World е проект за авторска музика, създаден от Анна и Джаред Катур през 2013г. В началото на 2014г. те издават самостоятелно първия си албум-ЕР “Together”, който е записан и продуциран в САЩ. На 2-ри април Two Cities One World ще ви покани в своя музикален свят! Нека се потопим заедно в една смесица от добро настроение, много усмивки, любов и разбира се – funk, soul, jazz, hip hop.

Група Nacbuktu скоро ще направи свойте 2 години за-едно! Музикално ориентирана към стилове, като soul, R&B, reggae, hip-hop, и jazz музиката, тя събира на едно място близки приятели, млади, силно позитивни музиканти с голяма индивидуалност и точно поради тази причина авторската музика не би могла да се побере и ограничи в рамките на един определен стил.
Освен авторските песни, в репертоара на групата влизат и кавъри на изпълнители като Erykah Badu, Selah Sue, Jill Scott, Black Eyed Peas, Nneka, Amy Winehouse и много други любими артисти.

Вход: 7 лв.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement