Connect with us

Lifestyle

NESCAFÉ 3in1 предизвика силата в характера на Катрин Тасева и мечтата й за Олимпийско злато 

Avatar

Публикувано

на

KatrinTaseva1 NESCAFE3in1

снимка: ПР

Златното момиче на художествената ни гимнастика Катрин Тасева вярва, че всеки притежава свой собствен талант, но това, което е истински важно, е желанието и усилието да го развиеш. Талантът ѝ в света на гимнастиката не е единственият, който Катрин притежава – тя сподели, че всъщност е добра и в готвенето.

Като част от кампанията на NESCAFÉ 3in1 „Всеки талант си има вкус, открий своя“, известната спортистка призовава хората да бъдат добри един към друг, да се усмихват и да бъдат спокойни. Включвайки се в инициативата, Катрин споделя някои подробности за живота си извън гимнастиката, така че всеки да я опознае малко по-добре.

Денят ѝ обикновено започва с чаша топла вода с лимон, закуска, разходка в парка с кучето и най-вече с любимата ѝ част – чаша силно сутрешно кафе. За Катрин обаче, кафето е най-сладко, когато е споделено с приятна компания.

Въпреки че тя самата е известна, Тасева споделя, че има много други популярни личности, на които се възхищава, но това, което истински я вдъхновява, е подкрепата на семейството и близките ѝ.

Advertisement

Тя се радва на екзотични места и мечтае да пътува по света извън работата, но най-голямото ѝ желание остава да спечели Oлимпийски медал. Именно дисциплината, последователността и увереността в успеха пасват най-много на Катрин и затова тя застава зад силния вкус на NESCAFÉ 3in1 Strong.

И все пак, има и „обикновени“ мечти, присъщи за всички момичета на нейната възраст – след Олимпийското злато да създаде семейство.

NESCAFÉ 3in1 предлага разнообразие от вкусове за всеки талант, само трябва да откриеш своя.

#chatbeforeyoujudge

Advertisement
Continue Reading
Advertisement