Открийте ни и в

Lifestyle

NESCAFÉ 3in1 разкрива сладката страна на Тита и нейната мечта да управлява времето

MIKA

публикувано

на

снимка: ПР

„Вярвам в таланта на всеки човек“ – така Тита окуражи всички да не спират да се предизвикват и да развиват уменията си, защото това е ключът към бъдещи успехи. Тита сподели, че освен на музикалната сцена, обича да се изявява в кухнята, приготвяйки вкусна храна за любимите си хора. Освен това е добра в подбирането на различни стилове на обличане, гримирането, а ако не беше певица, пак щеше да се занимава с нещо в сферата на изкуството.

Като част от кампанията на NESCAFÉ 3in1 „Всеки талант си има вкус, открий своя” Тита призова да не съдим човека отсреща, преди да говорим с него и затова разкри подробности за себе си, за да я опознаем извън сцената. Тя избра своя вкус – NESCAFÉ 3in1 Sweet & Creamy, който приляга на нейната същност. Тя е винаги позитивна и мечтата ѝ е свързана с това да вдъхновява всеки, до когото се докосне. Семейството си, приятелите и феновете – да ги мотивира да преоткриват себе си и да се развиват. .

Как започва денят на Тита? Задължително с усмивка, любимито й кафе с нежен каймак и нейните малки трикове за красива кожа. Тя не пропуска закуска, а най-обича да може да сподели сутрешното си кафе с приятели. Любимият ѝ аксесоар е усмивката и именно затова първото нещо, което забелязва в човека отсреща, е именно тя, както и енергията, която излъчва. Може би и затова споделя, че си пада по Любо Киров заради енергията, която излъчва и примерът, който той ѝ дава за професионалния ѝ път.

Най-лошата черта на Тита? – това, че е прекалено чувствителна и не може да скрие емоциите си. А емоциите ѝ определят и мечтата ѝ – да може да се телепортира и да бъде едновременно на няколко места. Да управлява времето, за да може да бъде с феновете и със семейството си възможно най-дълго. Защото тези две групи хора са нейната вътрешна сила и мотивация за всичко.

NESCAFÉ 3in1 предлага разнообразие от вкусове за всеки талант, само трябва да откриеш своя. #chatbeforeyoujudge

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Културапреди 2 часа

Излиза “Малка история на религията” от Ричард Холоуей

Lifestyleпреди 3 часа

Представят нов документален филм за Левски в предаването „Рецепта за култура“ по БНТ 2

Културапреди 4 часа

Нова платформа събира Акико Накаяма от Япония с български артисти

Кинопреди 4 часа

“Бебе Бос: Семейни работи” с първи трейлър!

Музикапреди 4 часа

Митко Павлов в „Моят плейлист“ по БНТ 1

Музикапреди 5 часа

KISS ще изпратят 2020 с най-зрелищния концерт на годината

Културапреди 6 часа

Салман Рушди, Едгар Керет и Селя Ахава на Софийския международен литературен фестивал 2020

Културапреди 6 часа

„Долу сред вейки и кости” – втората книга от култовата поредица „Своенравните деца” вече е на пазара

Културапреди 22 часа

Джеймс Джойс през погледа на Една О’Брайън

Обществопреди 22 часа

Магазините на А1 остават отворени и при по-строгите противоепидемични мерки

Горещо