Connect with us

Lifestyle

NESCAFÉ 3in1 разкри скритите таланти на Иво Аръков

Avatar

Публикувано

на

снимка: ПР

Актьорът и модел разкри, че умее да готви добре и да свири на китара

„Всеки човек има талант, важното е да го определи за себе си и да положи усилия да го развие“, сподели популярният актьор и модел Иво Аръков и издаде, че неговите умения извън сцената са това да готви и да свири на китара. Той призна, че дори е можело да стане готвач, ако не се занимава с изкуство.

Иво Аръков се включва в кампанията на NESCAFÉ 3in1 „Всеки талант си има вкус, открий своя“ и призовава да не съдим човека отсреща, преди да го опознаем. Специално за кампанията той разкри някои подробности за себе си, така че всеки може да го опознае по-отблизо.

Иво предпочита да изпие своето кафе сам, харесва хармоничния вкус на NESCAFÉ 3in1 Brown Sugar. По възможност предпочита да му се наслади на планина или на плажа, откъдето са му и най-хубавите детски спомени от семейни почивки. Освен да се подвизава в кухнята, Иво Аръков би искал да придобие уменията на Доктор Стрейндж, а като своя лоша черта определя взискателността си. Първото, което забелязва Иво в човека отсреща, са усмивката и очите, а именно това харесва и в Марго Роби и Джесика Частейн, по които признава, че си пада.

Мечтите на Иво Аръков са свързани с това да може да пилотира самолет или да управлява кораб, както и да направи обиколка на Южна Америка.

Advertisement

NESCAFÉ 3in1 предлага разнообразие от вкусове за всеки талант, само трябва да откриеш своя. #chatbeforeyoujudge

Continue Reading
Advertisement