Connect with us

Събития

NESCAFÉ 3in1 събра Ицо Хазарта с Тита, Иво Аръков, Катрин Тасева и BALLAN

Avatar

Публикувано

на

TITA, снимка: ПР

Популярната марка кафе иска да покаже, че всеки талант има своя вкус

Нежен, класически, балансиран или силен – това пита популярната марка NESCAFÉ 3in1 в новата си кампания „Всеки талант си има вкус, открий своя“. Зад портфолиото от продукти застава по едно популярно лице, като те ще се превърнат в отбора на NESCAFÉ 3in1, за да провокират всички да открият своя талант и да не съдят човека отсреща, преди да го опознаят.

Ицо Хазарта, който вече разкри, че напредва в уроците по гръцки, застава зад класическия балансиран вкус – така, както той умее да балансира с нещата в живота: „работата и удоволствието, Бялото и Черно море, полезното и приятното“:


Златното момиче – художествената гимнастичка Катрин Тасева, затвърждава образа си на силно момиче, заставайки зад вкуса на NESCAFÉ 3in1 Strong.

Тита с нежното си присъствие в отбора, избира за себе си Sweet &Creamy. Иво Аръков съчетава таланта с хармоничния вкус на brown sugar. Блогърът, танцьор и певец BALLAN, заедно с приятелката си Надежда, ще пoкажат какво означава да бъдеш перфектният 2в1 микс и как това помага на таланта ти.

Какви са скритите таланти на всеки един от тях и какво всъщност е талантът, ще разкрият самите те в своите социални профили. Всеки може да ги следи и да очаква техните предизвикателства и така да има шанс да спечели атрактивни награди.

Advertisement

#chatbeforeyoujudge

Continue Reading
Advertisement