Connect with us

Lifestyle

NESPRESSO събира Джордж Клуни и Жан Дюжарден в комедия-реклама

Avatar

Публикувано

на

65c12f9407eeaf6515f2091fbb0cfcf9

снимка: ПР

Заедно с гост звездата Камил Котин, двамата верни фенове показват колко далеч са готови да стигнат за незабравимия вкус на кафето

Осем години след първата си среща на екрана, Джордж Клуни и Жан Дюжарден се събират отново в последното, изпълнено с екшън телевизионно рекламно продължение на сагата на Nespresso „Колко далеч бихте стигнали за Nespresso?”. Този път към динамичното дуо се присъединява екранният приятел на Жан Дюжарден – изключително талантливата Камил Котин, която прави своя дебют с Nespresso. В този брилянтно изпълнен забавен и комичен филм суперзвездите се събират, за да покажат на света, че вкусът на кафето Nespresso е толкова изключителен, че те биха направили всичко, за да го имат, поставяйки въпроса към всички – докъде бихте стигнали за незабравимия вкус на кафето Nespresso?

С дебют на 15-и ноември в повече от 20 европейски държави, новата кампания е еволюция на оригиналната реклама от 2014 г., но този път виждаме Джордж Клуни да предлага да направи кафе Nespresso на Жан Дюжарден, за да разбере бързо, че има само една капсула кафе останала. С безупречен комедиен момент навсякъде, Джордж Клуни дяволито издърпва килима изпод Жан Дюжарден, за да се докопа до последната капсула, преди тя да излети през прозореца към балкона на Камил Котин. Дуото трябва да обедини сили, за да си върне капсулата – с Жан Дюжарден, който спуска Джордж Клуни отстрани на сградата в плетен стол до апартамента на Камил Котин. В обрат на сюжета нещата бързо се обръщат, тъй като Камил Котин трябва да си върне прясно свареното кафе Nespresso, нахално откраднато от Джордж Клуни. Как ще свърши всичко това?

Гледайте филма, за да разберете.

Advertisement

Внимание – предупреждение за спойлер:

Камил Котин напомня на Джордж Клуни да рециклира своята алуминиева капсула – нещо, което Nespresso защитава като част от своя ангажимент да предложи на света изключително кафе с незабравим вкус по отговорен начин.

Говорейки за новия филм, Джордж Клуни казва: „Прекарахме страхотно време на снимките на това продължение – да се съберем отново с Жан винаги е удоволствие, но този път брилянтната Камил внесе своята нотка изтънченост в снимките и създаде перфектната динамика. Тъй като вкусът на кафето и устойчивостта са в основата на тази реклама, беше естествено за мен да бъда част от тази кампания с моето Nespresso семейство.”

Жан Дюжарден добавя: „Беше страхотно да се съберем отново с Джордж на снимачната площадка и да продължим нашето приятелско съперничество на екрана, но този път с прекрасната Камил, която да ни държи под контрол. Снимките бяха много енергични с много комедийни моменти в микса, както на екрана, така и извън него. Всичко това беше допълнено с безкрайно количество вкусно кафе сред приятели, какво друго бихте искали?”

Коментирайки дебюта си с Nespresso, Камил Котин каза: „Като французойка, която обича кафето, аз съм голям фен на бранда Nespresso. За мен беше голяма чест да се присъединя към великите Джордж Клуни и Жан Дюжарден на снимачната площадка като част от тази емблематична реклама на Nespresso – особено когато надделявам над тях в този сценарий, като същевременно напомням на хората да дадат своя принос за планетатa.”

Advertisement

Кафе с изключителен вкус, което лесно можете да рециклирате

От някои от най-висококачествените кафеени зърна и техники за печене до своите иновативни машини и капсули, които запазват свежестта на мляното кафе, Nespresso предлага страхотно на вкус кафе във всяка чаша.

Nespresso продължава да предлага иновативни начини да направи рециклирането на капсули възможно най-лесно за своите клиенти. Всяка капсула Nespresso е направена от алуминий, който запазва свежестта и аромата на висококачественото кафе във времето. Нещо повече, алуминият също е безкрайно рециклируем и е един от най-добре рециклираните материали, когато се сортира.

„Радваме се да съберем отново динамичното дуо на Джордж Клуни и Жан Дюжарден заедно с изключително талантливата Камил Котин, за тази кампания, занимаваща се с теми, които са част от нашите основни ценности, изключителен вкус към кафето и устойчивост.“, споделя Мелани Бринбаум, Chief Brand Officer на Nespresso. „Кафето Nespresso е сила за добро, доставяйки незабравим вкус по отговорен начин и ние искахме нашият постоянен ангажимент към нашите клиенти наистина да се чуе в този филм. Нашата визия също наистина резонира с участниците и това наистина изпъква през цялата кампания.”