Открийте ни и в

Lifestyle

NEUTROGENA® празнува 50 години хидратация

Avatar

публикувано

на

NEUTROGENA® празнува 50 години хидратация 141

За 50-та годишнина на Norwegian Formula, Neutrogena® пуска на пазара хидратиращ хигиенен крем за ръце, който съчетава хидратация за ръце с хигиенен компонент

Ежедневно кожата ни е под влияние на много външни фактори като промяна в температурата, работа с ръце, постоянно миене, излагане на слънце, контакт с химикали, дори замърсяване от околната среда.

От десетилетия Neutrogena® разработва решения за потребностите на кожата. Тази година Neutrogena® Norwegian Formula® отбелязва своя 50-годишен юбилей! Петдесет години иновации, посветени  на кожата. Новият продукт – Neutrogena® Хидратиращ хигиенен крем за ръце, съдържа естествено получен глицерин, известен със своите ползи за дълготрайна хидратация и алкохол, като осигурява моментално свежо усещане.

Въпреки че Norwegian Formula® е създадена преди петдесет години, Neutrogena® продължава със своите иновации. Във времето, в което живеем,  промяната на температурите и непрекъснатото почистване с хидроалкохолни гелове и дезинфектанти за ръце, може да наруши естествената защитна бариера на кожата и да доведе до изсушаване и раздразнение на ръцете. Това обаче е навик, от който не можем да се откажем в момента, по-важно от всякога е да имаме висока хигиена. Все пак, не трябва да правим избор между хидратация или хигиена, това не трябва да е дилема.

Ето защо тази година Neutrogena® създаде новия Хидратиращ хигиенен крем за ръце, перфектен съюзник 2 в 1, който оставя кожата хидратирана и мека, като същевременно допринася за хигиената на ръцете. Можете да забравите за дехидратацията с крема за ръце с естествено получен глицерин и алкохол. Той предлага дълготрайна хидратация с нелепкава текстура и може да се използва, когато сте в движение.

50-та годишнина от наследството на Norwegian Formula

Norwegian Formula съчетава иновацията, характерна за марката, с наследство, което носи  от годините след Втората световна война. Тогава Лойд Котсен, по-късно избран за президент на Neutrogena®, става свидетел на пристигането на рибарска лодка и е изненадан от разликата между състоянието на кожата на лицето и ръцете на рибарите. Докато лицата им са остарели и напукани от екстремните условия, в които работят, ръцете им са особено здрави и гладки. Тайната е: масло, което е дестилирано от риба.

Години по-късно, Лойд Котсен започва процеса на създаване на крем за ръце, базиран на тази тайна. Той създава Neutrogena Norwegian Formula® крем за ръце, който съдържа нови съставки и мъдростта на норвежките рибари, за да осигурява добра грижа за ръцете в екстремните условия.

Наред с това, има още много други продукти, които отговарят на различните потребности. Neutrogena® Norwegian Formula Концентриран крем за ръце с аромат, обогатен с глицерин, ще хидратира дори най-увредените и сухи ръце за минути, Neutrogena® Norwegian Formula Концентриран крем за ръце без аромат, идеален за ръце, които са подложени на най-екстремни условия и Neutrogena Norwegian Formula® Бързопопиващ крем за ръце с немазна текстура за бързо действие върху кожата.

NEUTROGENA® продължава да въвежда иновативни решения за потребителите на глобално ниво. Днес това е марка, която предлага повече от 650 продукта по целия свят в категориите за лице, тяло, акне, слънцезащита, козметика, грижа за мъже и против стареене. Чрез иновации и изследване, продуктите на NEUTROGENA® предлагат реални резултати без компромис. Тази година празнуваме 50-годишнината на Norwegian Formula, петдесет години винаги търсим начини за иновации в грижата за кожата на ръцете, краката, устните и тялото, но оставаме винаги верни на наследството си.

Реклама