Connect with us

Красота

Neutrogena представя иновация за чиста и свежа кожа – Clear&Defend

Avatar

Публикувано

на

Neutrogena 2

Neutrogena® Ви помага да заблестите с увереност 

Много фактори влияят върху здравето на кожата: себум, бактерии, хормони, натрупване на мъртви кожни клетки или възпаление, причинено от пъпки. Затова е важно да използваме правилните съставки, за да запазим кожата си сияйна, здрава и без несъвършенства. Neutrogena® създаде перфектната комбинация от салицилова киселина (BHA), гликолова киселина (AHA) и глюконолактон (PHA), но как действат тези съставки върху кожата?

1- Салициловата киселина (BHA) почиства в дълбочина и действа директно, като почиства запушените от себум пори, премахвайки мъртвите кожни клетки.

2- Гликоловата киселина (AHA) ексфолира в дълбочина, като подпомага обновяването на кожата. AHA разтваря мъртвите кожни клетки.

3- Глюконолактонът (PHA) действа подобно на глюколовата киселина, с тази разлика, че PHA молекулите са по-големи и действат върху най-повърхностния слой на кожата.

Advertisement

Neutrogena® знае, че кожните несъвършенства не са татуировки, които остават за цял живот, затова искаме да Ви помогнем да разкриете вътрешния си блясък и да го покажете на света, като не се спирате пред нищо или никого, като сте уверени и се наслаждавате на живота. В Neutrogena® сме наясно, че основното условие, да извличате максимума от всички свои проекти, е да се чувствате добре в кожата си. Затова създадохме новата серия Neutrogena® Clear&Defend, за да кажем сбогом на несъвършенствата веднъж завинаги.

Комбинацията от  Neutrogena® Clear&Defend + измивен гел за лице  и Neutrogena® Clear&Defend + дневен серум е идеалният партньор за сияйна кожа без пъпки.

Continue Reading
Advertisement