Connect with us

Музика

Niall Horan от One Direction с дебютен солов проект

Avatar

Публикувано

на

Niall Horan

фотокредит: Анимато Мюзик/Universal Music

Талантливият певец и китарист Niall Horan, който е популярен в музикалните среди като един от членовете на супер успешната момчешката банда One Direction, обяви официално присъединяването си към семейството на Universal Music Group, след като подписа договор със звукозаписната компания Capitol Records.

Само преди броени часове изпълнителят направи изненадващ и силен дебют като солов изпълнител с първия си самостоятелен сингъл „This Town”, който е наличен в дигиталните платформи Spotify, iTunes, Apple Music. Малко след премиерата си парчето вече е #1 в класациите на iTunes в 46 държави и #2 в България.
В подкрепа на сингъла изпълнителят пусна и черно-бяло „1 Mic 1 Take” видео, заснето в легендарното студио Capitol Studios в Холивуд.

Продуцент на красивата акустична балада е сътрудникът на Sia Greg Kurstin, а автори на парчето са самият Niall Horan, Jamie Scott, Mike Needle и Daniel Bryer.

Началото на този нов етап в музикалната си кариера изпълнителят коментира така:

Advertisement

Благодаря на всички фенове на One Direction за обичта и подкрепата. Нетърпелив съм за следващия етап от пътешествието ни заедно.”

 

 

Continue Reading
Advertisement