Connect with us

Lifestyle

NIVEA SUN – защита от слънцето за цялото семейство

Avatar

Публикувано

на

NIVEA ProtectandBronze

снимка: ПР

Безкомпромисна защита за малки и големи

Предпазването от слънчевите лъчи е от изключително значение не само за предотвратяването на слънчеви изгаряния и алергии, но и за дългосрочните ефекти, които има слънцето върху състоянието на кожата. Незащитената, но изложена на слънце кожа, е уязвима на негативното влияние на слънцето и може да доведе до редица неблагоприятни последствия.

Серията NIVEA SUN е разработена да осигури слънцезащита за цялото семейство, като спомага не само мигновеното предпазване от вредните слънчевите лъчи, но и оставя кожата хидратирана.

Лосионът за естествен тен PROTECT & BRONZE е продукт, който гарантира както защита от вредните слънчеви лъчи, така и формирането на бронзов тен. Формулата му съдържа естествен растителен екстракт, който активира производството на меланин по естествен път – продуктът не съдържа автобронзант. Лосионът е водоустойчив, но не е мазен. Той е същевременно хидратиращ и лек, като високоефективната UVA/UVB система от филтри защитава кожата веднага след нанасяне.

Advertisement

Олиото за активиране на тена PROTECT & BRONZE осигурява надеждна слънцезащита, но и стимулира естественото почерняване, гарантирайки красив, дълготраен и здравословен тен. Активиращото меланина водоустойчиво олио осигурява високоефективна UVA/UVB защита, а формулата му е разработена на базата на натурален про-меланин екстракт.

Спреят олио за слънце TROPICAL BRONZE гарантира сияен тен на кожата. Благодарение на екстракта от каротен и витамин Е, кожата добива златист и дълбок загар.

Слънцезащитният крем за лице LUMINOUS ПРОТИВ ПИГМЕНТАЦИЯ SPF50 е продукт от ново поколение. Благодарение на високоефективната патентована формула с Luminous630, кремът предпазва кожата на лицето от вредните UVA/UVB лъчи, но и предотвратява преждевременното стареене, причинено от слънцето. Освен това той спомага и за подобряването на състоянието на кожата, като предпазва от появата на пигментни петна, причинени от слънчевите лъчи и е подходящ за всички видове кожа, дори и за чувствителна. Формулата му е нежна и мека, което гарантира защита без омазняване.

NIVEA SUN Luminous

Слънцезащитният спрей за активиране на тена PROTECT & BRONZE със SPF50 осигурява не само надеждна защита, но и естествен тен. Формулата е лека, като оставя кожата хидратирана след нанасяне. Благодарение на формулата, меланинът се произвежда естествено от тялото, като спреят подпомага формирането на естествена защита на кожата, едновременно придавайки и красив, естествен тен.

Формулата на детския слънцезащитен спрей PROTECT & CARE е екстра водоустойчива, като емулсията му осигурява равномерно покритие върху нежната детска кожа, което гарантира предпазването й от инвазивните слънчеви лъчи. Системата от UVA/UVB филтри предлага трайна защита срещу слънцето, като оставя кожата мека и хидратирана.

Advertisement

NIVEA SUN BABIES & KIDS SENSITIVE PROTECT SPF50+ е изключително подходящ за чувствителната детска и бебешка кожа. Високата UVA защита мигновено предпазва бебешката кожа от изгаряне и други UV провокирани дерматологични проблеми. Формулата е водоустойчива.

Продуктите от серията NIVEA SUN са разработени без микропластмаса в удобен за използване формат, , като гарантират слънцезащита за цялото семейство.

Continue Reading
Advertisement