Connect with us

EDM

NOIR представя дебютния си албум в YALTA CLUB

Avatar

Публикувано

на

NoirYalta

На 18 април 2015 г. датският DJ и продуцент NOIR ще гостува в YALTA CLUB като част от турнето за представянето на дебютния му едноименен албум, който излезе на 9 март тази година. Част от програмата на вечерта ще е и резиденът RUNO.

Роден в гр. Аалборг, Дания с истинско име Рене Кристенсен, NOIR е типичното дете на 80-те години. Неговата съдба обаче е да стане един от най-известните хаус музикални артисти в своята страна, а след това и по света. NOIR работI с някои от най-ключовите лейбъли като Get Physical, Defected и разбира се неговия собствен Noir Music.

NOIR е един от най-търсените DJ и продуценти в света и е отговорен за някои от най-силните и експлозивни моменти в съвременната клубна история. Името му избухва в музикалните среди с тоталния хит „Around”. Музикалните жанрове, които той изпълнява са предимно дийп, тек, хаус и техно.

Лейбълът му Noir Music има издадени тракове на някои от най-добрите световни продуценти като Solomun, Tiefschwarz, Dusty Kid, Hot Since 82, Danny Daze,  Jay Lumen и още много други.

В началото на март 2015 той пуска своя дебютен албум „Noir”, който подготвя от почти 5 години, защото вярва в качеството, не в количеството и държи всичко да е на ниво. Талантливият артист обича да разказва истории и по тази причина е събрал 12 уникални парчета, които разкриват еволюцията в кариерата му от самото начало.

Advertisement

Съдържанието на албума е кулминация на всички видове музика и влияния, с които NOIR е отраснал и живял през годините. Всичко е отражение на идентичността и искреното споделяне на музикалните му страсти. NOIR влага цялата си любов и създава LP, чието съдържание включва много часове на креативно писане на песни, които разкриват нови емоции при всяко следващо слушане.

Билетите за партито са на цена от … лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg – Germanos, Пикадили, OMV, Office 1, На Тъмно, Билетен център НДК, Usit Colours – http://bit.ly/YALTA-TICKETS

Continue Reading
Advertisement