Connect with us

Музика

Nordic Soundscapes: София ще си има вечер популяризираща скандинавска музика и артисти

Avatar

Публикувано

на

Nordicsoundscapes Artwork 02

Вечер, посветена на скандинавската инди и елекронна музика, стартира на 20-ти октомври /четвъртък/ в бар Петък. Селекцията на изпълнители ще включва парчета и ремикси на Röyksopp, Trentemøller, Prins Thomas, Little Dragon, Todd Terje, Lindstrøm, Múm, Bjork, GusGus, Lulu Rouge, Lykke Li, Kasper Bjørke и oще много други страхотни банди и ди-джеи, идващи от северните страни на Европа – Щвеция, Норвегия, Финландия, Исландия и Дания.

За първото издание подборът на музиката ще е поверен на румънското ди-джей дуо Calin и Zabriskie, които организират култовата Fjordisko вечер в Букурещ. Двамата румънци ще застанат зад пулта на бар Петък още в 20.00 и ще ни потопят в еклектиката на севера с микс от инди, хипнотичен поп, тропикал диско и мелодичен хаус. Ще има и скандинавско техно в ранните часове на петъка!

Nordic Soundscapes e с вход свободен и ще ви предложи звукови картини на артисти, закърмени с легенди за морски чудовиша, елфи и дракони, обитаващи земите, където северното сияние достига до дълбините на Valhalla!

Бар Петък е на ул.Гурко 21. Вход: свободен.

 

Advertisement

 

Facebook събитието следи тук:

 

https://www.facebook.com/events/856889064447431/

 

Advertisement

открий Fjordisko на:

 

https://www.facebook.com/fjordisko/?fref=ts

 

 

Advertisement

 

 

Continue Reading
Advertisement