Открийте ни и в

Gaming

NVIDIA и Square Enix представят FINAL FANTASY XV

Avatar

публикувано

на

NVIDIA и Square Enix представят FINAL FANTASY XV 153

NVIDIA и Square Enix днес обявиха, че представят FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION за PC с най-съвременните графики, технологии за симулация на физическо движение, както и техническа поддръжка на инструментите за заснемане и споделяне на NVIDIA.

Серията FINAL FANTASY е един от най-продаваните франчайзи за видеоигри на всички времена с над 135 милиона продадени бройки в цял свят. Серията е известна с това, че притежава едни от най-високите стойности на производство във видеоигрите.

Square Enix ще използва своето ново поколение Luminous Engine заедно с NVIDIA® GameWorks™ и други усъвършенствани технологии, за да направят FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION окончателен вариант на играта с вградена поддръжка за 4K и 8K резолюции, като и HDR10. В допълнение FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION ще включва всички безплатни актуализации и платено съдържание за изтегляне, налично за конзолната версия.

NVIDIA и Square Enix представят FINAL FANTASY XV 154

FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION ще поддържа GeForce® Experience™ инструменти за за заснемане и споделяне. NVIDIA Ansel™ е in-game инструмент за заснемане на изображения, който позволява на геймърите да заснемат кадри от всяка позиция, както и да нанасят корекции по-късно с филтри, да заснемат HDR изображения във формати с висока прецизност и да споделят екранни снимки в 360 градуса чрез смартфони, компютри или VR слушалки. NVIDIA ShadowPlay™ Highlights автоматично улавя най-големите постижения на геймърите във видео и екранна снимка и позволява безпроблемно споделяне чрез Facebook, YouTube или Imgur.

Реклама
NVIDIA и Square Enix представят FINAL FANTASY XV 155

“С помощта на NVIDIA създаваме зашеметяващо визуално изживяване във FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION, което е достойно за този любим франчайз „, казва Хаджиме Табата, директор на FINAL FANTASY XV в Square Enix. “NVIDIA избутва темпото на иновациите в нашата индустрия и това е от полза както за геймърите, така и за разработчиците.”

NVIDIA създава и предоставя на разработчиците на игри голямо количество техники за рендиране и симулация, както и специални ефекти чрез платформата NVIDIA GameWorks. Досега NVIDIA пусна над 2 милиона кода, а технологиите GameWorks съществуват в над 1,000 игри.

“Нашата мисия е да помогнем на разработчиците на игри да предоставят смайващи гейминг изживявания, най-съвременните технологии в областта на графиката и физиката „, каза Рев Лебаредиан, вицепрезидент на GameWorks в NVIDIA. “Правим това, като се фокусираме върху производствените процеси и осигуряваме необходимата инженерна експертиза, за да направим практична работата на разработчиците.”

FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION ще включва следните GameWorks технологии за физична и графична симулация в реално време:

● NVIDIA Flow – създава динамична среда, горими течности, огън и дим.
● NVIDIA HairWorks – създава реалистична коса и козина за герои, животни и чудовища, които обитават играта.
● NVIDIA ShadowWorks –позволява на героите да хвърлят реални сенки
● NVIDIA Turf Effects – създава движеща се от вятъра трева и растителност в околната среда на играта.
● NVIDIA VXAO – добавя дълбочина и реализъм в основата на физическите принципи на сенките и светлината.

FINAL FANTASY XV е екшън ролева игра с привлекателен набор от герои, спиращи дъха визуализации и битки в реално време. Невероятен FINAL FANTASY опит за фенове и новозарибилите се ентусиасти по серията.

Осъществяване на най- добрата версия на FINAL FANTASY XV  NVIDIA работи с Square Enix, за да предостави на PC геймърите предимствата на NVIDIA технологиите и да увеличи максимално предимствата и производителността на NVIDIA GeForce GTX 10-series GPUs във FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITIONS.

Реклама
NVIDIA и Square Enix представят FINAL FANTASY XV 155

Създаването на графични технологии с хардуер NVIDIA hardware гарантира, че те ще работят чудесно с графичните процесори GeForce. За да постигне това, NVIDIA осигурява Square Enix с инженерингов експертен опит, графичен и физически симулационен мидълуер, инструменти за разработчици и изходен код.

NVIDIA също работи с Square Enix за фина настройка на производителността и стабилността, както и за добавяне на поддръжка за функциите и технологиите, предлагани само и единствено за геймърската платформа GeForce GTX, като например Game Ready Drivers, NVIDIA G-SYNC™ monitor technology, оптимизирани настройки и GeForce Experience.

Продължете понататък
Реклама