Открийте ни и в

Lifestyle

Oгромни движещи се роботи на паркинга на The Mall

Avatar

публикувано

на

Oгромни движещи се роботи на паркинга на The Mall 146

снимка:ПР

Впечатляваща изложба ни среща с 14 удивителни представители на света на работите и предлага редица допълнителни забавления за деца и възрастни  

Паркът на живите роботи „Живите роботи“ е посветен на фантастичния свят на машините, до който всеки възрастен се е докосвал поне веднъж чрез детското си въображение. Израствайки, децата забравят за свръхчовешките способности на роботите. С течение на времето в живота на възрастните, фантастичните творения се превръщат от мечтани супергерои в техника за ежедневна употреба. Паркът на живите роботи обаче ги връща отново при нас в най-чудатата им форма! Всички експонати, които могат да се видят, са дошли в The Mall директно от детските фантазии и представи за супергеройски приключения. Експозицията от внушителни роботи гостува в България за първи път. “Живите роботи” отваря официално врати за посетители на 06.02.2021 г.

За да могат дори възрастните да съхранят трайно усещането за неповторимост от съприкосновението с подвизите на роботите, всички те са изработени в гигантски размер. Височината на фигурите е от 3 до 6 метра. Всеки робот има уникална структура, характер и е надарен с фантастични способности: способността да лети и да бяга супер бързо, а понякога да се превръща и в други обекти.

Oгромни движещи се роботи на паркинга на The Mall 147

снимка:ПР

Лазерни битки и кинематографично пресъздаване на сцена от космическо сражение са сред вдъхновяващите атракции, имащи за цел да пренесат децата във фантастичния свят на роботите. Сред експозицията посетителите ще открият останки от автомобили, разказващи за миналото и смелия живот на роботите. Децата ще могат да се потопят изцяло в света на супергероите и чрез говорещи костюми на роботи. Свръхмодерни лазери, задължителен инструмент за лазерните битки, както и други вълнуващи изненади под формата на игри и активности, ще бъдат на разположение на малките посетители в интерактивната зона на роботизирания парк.

Атракционът е дело на Коко Ейджънси, българската компанията, която през последните 5 години представя на световно ниво редица интерактивни и образователни изложби за деца, ученици и любознателни възрастни. Само преди месец компанията откри фентъзи парка „Живите дракони – Зимна приказка“ в столичния парк Възраждане.

Експозицията „Живите роботи“ ще гостува в The Mall в София до 2 май 2021 г. Работното време на темтичния парк ще е всеки ден от 10:00 до 21:00 ч. Билети могат да бъдат закупени на място на касата на изложбата, или онлайн от Eventim.bg. Цената на билетите на каса е 15 лв. за възрастен, и 14 лв. за деца. Деца до 2 години влизат безплатно.