Connect with us

Музика

„OK“ на Wallows с нова, тържествена версия

Avatar

Публикувано

на

Wallows 2020 credit Nikoli Partiyeli

Wallows, снимка: Nikoli Partiyeli

Wallows издадоха успокояващия трак “OK” в началото на карантината и песента сега получава еуфорично освежаване от великолепните Remi Wolf и Solomonophonic, вдъхващи ни сила през оставащите мрачни дни у дома. Сингълът също така е повторно музикално обединяване за Remi и Wallows,  тъй като Remi съвместно участва в писането на “These Days” с бандата за летния кратък албум Spring и живя в една къща с Cole Preston, докато двамата са посещавали университета на Южна Калифорния. Слушайте “OK (с Remi Wolf & Solomonophonic)”:

Следвайки оригиналната версия на “OK” през март, Wallows издадоха праваното по време на карантината EP ‘Remote’ през октомври, с изпълнение при  Jimmy Kimmel Live! (гледайте тук). Всички песни от краткия албум ‘Remote’ са продуцирани от Sachi DiSerafino, John DeBold и Wallows, освен “Nobody Gets Me (Like You)”, продуцирана от Ariel Rechtshaid (Vampire Weekend, Haim, Adele).

Advertisement

Съставена от Dylan Minnette, Braeden Lemasters и Cole Preston, членовете на групата  Wallows са най-добри приятели от 11-годишна възраст. Аплодираният им дебютен албум с Atlantic Records, Nothing Happens, е продуциран от носителя на награди GRAMMY® John Congleton (St. Vincent, Alvvays, Future Islands) и съдържа хитовите сингли “Are You Bored Yet? (Feat. Clairo)” и “Scrawny.” AYBY е платинено сертифициран в Щатите и Мексико, златен в Австралия и задмина 430M глобални стрийма. “Are You Bored Yet?” също така беше едно от предсказанията на Spotifу за Песни на лято 2020 и заклейми #2 в Alternative radio chart. Относно изпълненията на живо, заглавното турне на Wallows от 2019 Nothing Happens се разпродаде напълно и напълни многобройни глобални локации. Бандата зададе старта и за Vampire Weekend в Калифорния през 2018 и в Лондон през 2019 и изпълнява на няколко големи фестивали като Coachella, Lollapalooza, Austin City Limits и др. Wallows трябваше да потеглят на заглавно турне през 2020, включително с изпълнения в Lollapalooza Brazil, Chile & Argentina.

Песните на 24-годишния музикант от Калифорния Remi Wolf са закрепени с енергични вокали,  сюрреалистични поп инструментали и ярка lo-fi образност. С дебютното си EP You’re A Dog! и краткия албум, последвал договор с голям лейбъл, I’m Allergic To Dogs!, заслужени възторжени отзиви от страна на Pitchfork, NPR, TIME, The Guardian, The Los Angeles Times и др,, всички очи са върху Remi Wolf като тя бързо се затвърди като непредсказуема, огъваща жанровете звезда в процеса.

Jared Solomon p/k/a Solomonophonic е продуцентът -гений зад бележития, базиран в Лос Анджелис артист  Remi Wolf. Той е продуцирал и писал съвместно всички издания на Remi, както и е свирил на китара с бандата й по турнета. Новата им музика е синхронизирана с високопрофилни брандове като  Samsung и Apple. Най-скорошните му участия включват най-новия сингъл на Fousheé, “Single AF” чрез RCA и две песни в краткия албум на JAWNY For Abby с Interscope. Jared започна собствения си артистичен проект като Solomonophonic през есента на 2020.

Advertisement