Открийте ни и в

Музика

OPETH с уникален концерт в Античния театър в Пловдив

публикувано

на

OPETH с уникален концерт в Античния театър в Пловдив 139

снимка: PR

Влиятелното британско музикално списание Metal Hammer пусна специално съобщение за предстоящия уникален концерт на OPETH в Античния театър в Пловдив на 19 септември. Подчертава се, че става дума за едно единствено шоу с Оркестъра на Държавна опера Пловдив.

Интересното в статията е, че в нея за първи път се съобщават официално имената на част от песните, които OPETH ще изпълнят с оркестъра.

“Сред парчетата, които ще бъдат представени с оркестър, са ‘Eternal Rains Will Come’, ‘The Drapery Falls’, ‘Demon Of The Fall’ и ‘The Grand Conjuration’. След това, OPETH ще изпълнят сами втора програма от песни от цялата си дискография.”

Списанието цитира музикантите от групата, които говорят за българските музиканти:

“Оркестърът има дълбоки корени и 100 години история. От него са започнали някои световноизвестни диригенти”!

image001

Всички песни, които OPETH ще представят за първи път в историята с оркестър, ще бъдат обявени официално следващата седмица. В момента, те вече се аранжират от диригента ЛЕВОН МАНУКЯН и ГЕОГРИ МИЛТЯДОВ.

Интересът към концерта в чужбина е огромен. Очаква се близо половината зрители да бъдат фенове от Англия, Германия, Франция, Италия и скандинавските страни, както и съседните на България.

БИЛЕТИ с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) все още се намират в системата на www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв –ВЗЕМИ СВОЯ – ТУК.

Концертът се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК и е част от поредицата ни в Античния театър в самия край на лятото:

 12 септември – 2 CELLOS;

18 септември – APOCALYPTICA;

19 септември – OPETH с оркестър;

20 септември – MACACO и Уикеда.

 БИЛЕТИ за концерта на OPETH с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) вече се продават в системата на www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв.

Реклама