Открийте ни и в

Lifestyle

Orbit® кара хиляди българи да се усмихват

публикувано

на

Orbit® кара хиляди българи да се усмихват 139

За да усмихне България и разкрие силата на искрената усмивка, Orbit създаде една не дотам типична вендинг машина – машина за усмивки. Разработена ексклузивно за нашия пазар, тя стартира своето пътуване от Бургас и в следващите седмици ще премине през още 9 от големите градове на страната. Случайно или не, този ход на Orbit много подходящо отговаря на обявените през март резултати от последното проучване на Евростат за нивото на щастие сред европейците. При минимална оценка 0 българите са дали оценка 4,8 и това ги позиционира в дъното на класацията по щастие и удовлетвореност от живота.

Машината на Orbit® въвежда за първи път у нас като разплащателно средство блестящата и ведра усмивка вместо паричните знаци. Единственото условие да получите Orbit® с вкус, по-добър от всякога, е да застанете пред машината и да се усмихнете широко. В специално разработено facebook приложение ще бъдат качени всички прекрасни усмивки от кампанията, които ще могат да бъдат споделяни в социалните мрежи. Амбициозната цел на кампанията е да вдъхне повече увереност на българите и да ги накара да се усмихнат в знак на висок дух и самочувствие.

Изцяло съобразени с желанието на съвременния консуматор за продължително изживяване на приятните моменти от живота, сега топ продуктите на марката са с вкус, по-добър от всякога. Подобрените продукти предлагат изключително дълготраен и интензивен вкус и създават усещането за свежест и чистота за по-дълъг период от време. Те имат и още едно предимство – висока ефективност за ограничаване на денталния кариес и подобряване на устната хигиена.

Всеки от нас знае, че нередовната грижа за зъбите може да причини кариеси, а оттам и плахост в общуването. Употребата на дъвка Orbit® без захар 15 минути след хранене и пиене може да бъде ефективно средство за подобряване на ежедневната орална грижа. Дъвченето на дъвка повишава производството на слюнка, която помага да бъдат премахнати остатъците от храна и неутрализира вредната киселинна плака, която с времето може да причини и появата на кариес.

Освен вкус по-добър от всякога, сега дъвките Orbit® имат ново изчистено лого, съобразено с изискванията на съвременния потребител. Това е най-голямата промяна във визията, правена през последните 10 години. На пазара ще бъдат въведени и два нови продукта – бутилка с 46 дражета, която идеално подхожда на всеки автомобил и pouch „стояща торбичка“ с цип с 42 дражета. Дъвката е най-предпочитаният продукт в колата след напитките. Ето защо Orbit® представя компактната бутилка с дъвки, която да задоволи нуждите на потребителя, докато е на път. Pouch „стоящата торбичка“ пък е специално предложение за разрастващия се канал модерна търговия. Продуктът представлява удобна стояща торбичка със затварящ се цип, подходяща за споделяне и консумация у дома. И двете нововъведения ще могат да бъдат намерени на пазара от средата на месец август.

Всички усмивки от кампанията и повече информация може да намерите във facebook/Orbit Bulgaria или на orbitgum.bg

 

[media-credit id=2 align=”alignleft” width=”441″]image001[/media-credit]

ЗА WRIGLEY

Wrigley е признат лидер в производството на сладкарски изделия. Компанията предлага широка гама от продукти като дъвки, твърди и меки бонбони и близалки. Световно известните марки на Wrigley като дъвките Airwaves®, Orbit®, Doublemint® и 5™, както и бонбоните Skittles®, Starburst®, Altoids® и Life Savers®, доставят удоволствие на консуматорите всеки ден. Благодарение на дейността си в над 40 страни и дистрибуция в над 180 страни, чрез своите марки Wrigley кара хората по цял свят да се усмихват. Компанията е със седалище в Чикаго, Илинойс, разполага с около 20 000 служители по света и работи като филиал на Mars Incorporated.

Реклама