Открийте ни и в

EDM

ORJAN NILSEN кани феновете си да бъдат част от новия му видео клип

Avatar

публикувано

на

ORJAN NILSEN кани феновете си да бъдат част от новия му видео клип 141

снимка: https://www.facebook.com/OrjanMusic

Понякога да правиш музика не е просто да избираш правилните звуци и мелодии. В повечето случаи е да споделяш щастливи моменти с близките си. И това е доказанооще веднъж в лицето на норвежкия продуцент и диджеи Orjan Nilsen, който кани феновете си да споделят любовта си със света.

Целейки да сподели вълна от позитивни мисли и емоции, Orjan кани феновете си да изпратят 15-20 секундни видеа от техни щастливи моменти с любимите си хора, с приятели, семейството, а защо не и с техните домашни любимци. Официалния видео клип на парчето Orjan Nilsen feat. Mike James – What It’s All About, което бепредставено на света от Armin van Buuren в радиошоуто му A State of Trance, ще бъде свъкупност от всики тези моменти и ще цели да покаже „what love its all about“.
Феновете, които бъдат избрани да бъдат част от финалния продукт ще получат лимитирана серия тениска , заедно с персонализирана картичка с автограф от артиста.
Клиповете могат да бъдат изпращани на love@orjannilsen.com до 29-ти Ноември, един ден преди официалното издаване на парчето от лейбъла Armada Music. Дотогава феновете имат достатъчно време да покажат какво е любовта за тях във формата на мини-клип.

Реклама