Открийте ни и в

Музика

Orlin & the Brasstones с ектравагантен лайв

Avatar

публикувано

на

Orlin & the Brasstones с ектравагантен лайв 140

Дни след като представи новия си проект ORLIN & THE BRASSSTONES и първото парче от него, което носи името „Всеки ден“, Орлин Павлов и групата му спретнаха необичаен лайв. Съвсем в духа на песента те слязоха в софийското метро и изпълниха „Всеки ден“ във вагоните на мотрисите, с което успяха приятно да изненадат случайно попадналите на този мини концерт пътници.

Идеята за това изпълнение идва от самото послание на песента, а именно, че „всеки ден с теб е специален“. „Малко му трябва на човек, за да бъде по-усмихнат, цветен и да гледа на живота от хубавата страна. Музиката има силата да променя деня ти, особено когато се ражда спонтанно и неочаквано до теб, на улицата, а защо не и в метрото“. Докато едни тананикали и леко се поклащали на своите седалки, други от пътниците извадили телефоните си, за да заснемат случката или директно затанцували с Орлин под небрежния и веселяшки суинг ритъм на „Всеки ден“.

Записи на преживяването вече изтекоха в интернет пространство, а оригиналният видеоклип към песента може да видите на официалните профили на Орлин в сайтовете за видеосподеляне vbox7 и youtube. Режисьор на „Всеки ден“ е Вито Бонев, музиката е на Ясен Козев & Крум Георгиев, текстът е на Дони Василева, а над аранжимента е работил Борислав Бояджиев (DJ Borche). ORLIN & THE BRASSSTONES е проект, който ще се развива паралелно със соловата работа на изпълнителя и обещава да се фокусира върху подчертаното лайв звучене, акцент в което са съвременните тенденции във фънк и суинг теченията.

Видео от метрото може да видите тук:

Реклама