Открийте ни и в

Lifestyle

OSMOSIS България бе отличена с приз „Зелена иновация“

MIKA

публикувано

на

Иновация и следване на тенденциите за здравословен живот – това е мисията на OSMOSIS, която получи отличието за зелена иновация на Националния конкурс „Най-зелените компании в България“. Организирано от b2bmedia, събитието е емблема на отговорния и екологично съобразен бизнес и включва признания, които са в синхрон с развиващата се бизнес среда в България. 

Наградата “2-ро място в категория „Зелена иновация” получи управителят на OSMOSIS България – Тони Николов.

Млад русенски предприемач, който стартира компанията преди 2 години, Николов бързо успява да наложи услугата и да покаже ползата от пречистената вода. 

Тази награда е не само чест, но и отговорност за нас – заяви той, получавайки приза. – Ние сме млада компания, но нашата цел е да даваме най-високо качество продукти и да бъдем полезни на повече хора. Ползите от пиенето на чиста и свободна от замърсявания вода са безспорни. Ние в OSMOSIS вярваме, че осигуряването на пречистена вода в неограничено количество в една компания е част от грижата за комфорта и здравето на служителите. Благодаря на всички наши клиенти и партньори за доверието и призванието !“

– споделя г-н Николов. 

OSMOSIS България е една малкото компании в страната, които предлагат ново поколение автомати за вода. С инсталирането на автоматите за чиста вода, компанията намалява почти двойно разходите, спестява време и усилия. С цел да дават максимално качество и чиста вода на клиентите си, Osmosis се грижат за вас всеки ден.

Системите за обратна осмоза набират все по-голяма популярност и са предпочитани както от компании с различен размер, така и от домакинства. Пречистената трапезна вода, която получаваме от водопроводната мрежа, преминава през система за обратна осмоза и се пречиства от пестициди, хлорамини, хербициди, тежки метали, радиоактивни елементи, флуор и всякакви ненужни примеси. Основната разлика от бутилираните минерални води е и това, че те се съхраняват в пластмасови бутилки, които отделят различни химикали. Използването на автомати за обратна осмоза е и една от стъпките за грижа за околната среда, защото предотвратява изхвърлянето на пластмасови опаковки.

MIKA e онлайн списание за музика и лайфстайл, което отразява най-новото в музикалния свят както от страната, така и от чужбина. Таргета на списанието са активните хора (18-40 години), които се интересуват от музикални събития и градския начин на живот.

Продължете понататък

No Banner to display

No Banner to display

Кинопреди 2 седмици

„Цар Лъв“ продължава да господства у нас с боксофис над 2 млн. лева досега!

Дръм и Баспреди 2 седмици

HMSU: Завръщането на Chase & Status

Tехнологиипреди 2 седмици

Кирил Николов-Дизела с нов опит за рекорд по маршрута Е4

Tехнологиипреди 2 седмици

Екипът на МенторМейт надхвърли 500 служители

Tехнологиипреди 2 седмици

eSky Group на 5-ти континент за 15-ия си рожден ден

Tехнологиипреди 2 седмици

DataArt пуска решение с отворен код, спестяващо време и ресурси на .NET разработчиците

Lifestyleпреди 2 седмици

Спечели вълнуващо пътешествие в Европа с Wizz Air, Радио N-JOY и American Tourister

Tехнологиипреди 2 седмици

Acronis пуска ключова нова версия на решението си за виртуализиране на компютърни системи и киберзащита на периферни устройства – Acronis Cyber Infrastructure 3.0

Tехнологиипреди 2 седмици

С апликацията E-SOS проследяваме в реално време новия опит за рекорд на Кирил Николов-Дизела

Културапреди 2 седмици

Сборникът „Истории от 90-те“ с предпремиера във Варна този петък

Горещо