Connect with us

EDM

Overload в Copa Kapana

Avatar

Публикувано

на

Overload pres1

Overload подготвят изненада за феновете си като за локация на мощното парти е избран пловдивския доайен в тежката електронна музика – Copa Kapana.

В Пловдив ще видим всички артисти на Overload. Лидерът Joy ще бъде подкрепян от Mokushi, Dreadkick, Nobody, Metalix и SML as Freakuience. Няма как подобно събитие да премине без френчкор доминатора Shano. Артистите на Music Pirates – Ragman и Hardtechnic запълват масивния списък с музикални „психопати“.

Copa Kapana неведнъж се е доказвал като сполучливо място за партита. За разлика от някои столични заведения, пловдивският клуб предлага добри условия и спазва уговорките си. Именно за това заведението е ползвано многократно за DnB партита от Sketches и дори HMSU и Mirizma. Не са малко хардкор и техно партитата, организирани от Overload. И ако предишните мероприятия там бяха в по-малък мащаб, то на 17-ти април публиката трябва да е готова за много повече.

Партито ще стартира в 22:00 часа. Срещу 6 лева, всички желаещи ще могат да се насладят на най-доброто от селекцията на водещите хардкор/шранц/техно/ изпълнители в България.

Continue Reading
Advertisement