Connect with us

Музика

P.I.F. предизвикват своите фенове с „Моите седем най-важни думи”

Avatar

Публикувано

на

PIF Predizvikaltestvo Sedem Dumi

Седем думи от мен, седем рози в един ден, стих подарен, седем пъти за спомен,

Вдъхновени от този свой стих, P.I.F. отправят предизвикателство към своите фенове: докато светът се задръства от празни, ненужни, безсмислени, болни и опасни думи, вие открийте седемте най-важни за вас думи и ги споделете със света. За целта, използвайте без ограничение аудиото, видеоклипа или караоке версията /или части от тях/ на песента „Седем” и върху нея създайте свой видеоклип като използвате смартфон, камера, рисунки, фотографии, глас, анимация, 3D, слайд или друго, което фантазията ви сътвори. Няма правила, а само една цел – да отворим сърцата си и да споделим на света своите седем най-важни думи. Готовите видео клипове споделяйте на страницата на P.I.F. във Facebook.
Десет от авторите и създателите на видео клипове събрали най-много лайкове ще получат покани и тениски за концерта на P.I.F. „СЕДЕМ ДУМИ” в Sofia Live Club на 16 октомври 2014г., чиято концепция ще включва излъчването на части от най-харесваните във Facebook видео клипове. Крайният срок за класиране на клипове е 10:00 часа на 12.10.2014.
Групата от сега е убедена, че от „седемте думи” на феновете ще бъде създадена следващата им песен. А някой друг пък ще се вдъхнови за стих. И ето как вашите най-важни седем думи ще имат шанса да докоснат и много други отворени сърца.

И с новата си песен „Седем” група P.I.F. не изневерява на своя неподражаем и разпознаваем стил. Свежото излъчване на мелодията, позната сякаш отдавна, предизвиква мигновена усмивка във всеки, който я чуе. А деликатният текст на Димо, който е автор и на музиката, напомня за истинските неща в живота. Дали за P.I.F. те са седем, остава скрито някъде между редовете, но това определено е песен за любов, красота и топлота. За визуалното въздейстие на песента се е погрижил режисьорът Жоро Торнев, а анимираните акценти са на Поли Герасимова. Изпробвайте как ще подейства на вас: „Седем”
„Седем” e част от последния албум „P.I.F.4”, който включва 18 парчета, някои от тях – Messiah, „Обещавам”, „Оставам тук”, „Не спя“, „Молещи очи” – са добре познати на аудиторията. Благодарение на цялостната работа на групата, всеки един музикален детайл в него е намерил своето място – албумът звучи цялостно, а всяко парче преминава естествено към следващото.
P.I.F. са във върховна творческа и сценична форма и ще зарадват многобройните си фенове на 16 октомври в Sofia Live Club от 22:00 ч. Концертът ще се казва P.I.F. СЕДЕМ ДУМИ, а в основата на цялостната му концепция ще са седемте най-важни думи, които феновете определят.