Открийте ни и в

Музика

P.I.F. с флашмоб на Витоша

Avatar

публикувано

на

P.I.F. с флашмоб на Витоша 140

Група P.I.F. дава на феновете си главна роля във видеото към новия им сингъл „Юли”. Снимките ще се случат под формата на флашмоб с продължителност 2 минути и 50 секунди, колкото трае и самата песен. Желаещите да подкрепят Димо Стоянов (вокали), Иван Велков (китара), Мартин Профиров (барабани) и Юрий Божинов (бас) трябва да дойдат на 24 юни в 18.30 ч. на столичния булевард „Витоша”. От тях се иска да научат текста и да пляскат в ритъма  на песента. 

Точно в 19 ч Димо ще излезе от входа на метро станцията при Аптека и ще тръгне по „Витоша” по посока Съдебната палата до фонтана. Пред него ще вървят оператори. „Когато подмина мястото, на което сте седнали, ви каня да станете и да тръгнете след мен, пеейки припева и пляскайки с ръце. Така ще вървим заедно чак до странния фонтан, или до края на песента”, разяснява идеята Димо.

Всеки, който иска да снима с телефона си, е добре дошъл и може да качи клипчето си във Фесйбук профила на P.I.F. Най-подходящите кадри ще бъдат включени в клипа на „Юли”, като в него ще бъде изписано и името на автора им. „Нека всеки си облече най-цветните дрехи! Колкото по-шарено и шантаво,толкова по-добре! Ретро костюми, футуристични костюми, балони, хвърчила, цветя, конфети, парти свирки и шапки – донесете  каквото ви сърце иска!”, апелира Димо.

Реклама