Connect with us

Музика

Palaye Royale разподадоха първия си концерт в София

Avatar

Публикувано

на

Press photo1 jpg

снимка: ПР

Турнето на PALAYE ROYALE в Европа върви с шеметен заряд, а нашата дата е вече напълно разпродадена. Бандата замести YONAKA и ще дойде у нас с друг съпорт – това е интересната и екстравагантна американска група STARBENDERS. Концертът на 7 март в клуб Joy Station, който се организира от Loud Concerts, се очертава като едно от най-интригуващите пролетни рок събития в София.

В клуба няма да се допуска внасянето на напитки, както и застрашаващи здравето опасни предмети. Забранено е също така внасянето на фотоапарати със сменяем обектив, професионални видео камери и други професионални записващи устройства.

Всички зрители под 18 години трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация, която може да бъде получена от охраната на входа на клуб Joy Station или свалена предварително оттук:  www.loudconcerts.com 

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Advertisement

Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно – с придружител и попълнена декларация.

Най-запалените фенове на бандата, които имат специални VIP пакети, задължително трябва да имат предварително закупен билет за концерта. Тяхната среща с PALAYE ROYALE ще започне точно в 18 часа!

За останалата част от публиката вратите на Joy Station отварят в 19.00 ч., а началото на шоуто е в 20 часа!

Continue Reading
Advertisement