Открийте ни и в

Lifestyle

Paradise Center е домакин на II кръг от Националната Муайтай Лига

Avatar

публикувано

на

Paradise Center е домакин на II кръг от Националната Муайтай Лига 141

На 26 юли (събота) от 10:00ч. най-модерният и голям шопинг център – Paradise Center – отново ще бъде арена на битки и поле за изява на българите, практикуващи атрактивното тайландско бойно изкуство Муайтай. Предстоящият втори кръг на Националната Муайтай Лига ще продължи през целия ден при сцената на водния атриум, на партера на Paradise Center.

С домакинството на първата по рода си у нас Национална Муайтай Лига супер – регионалният лайфстайл център затвърждава имиджа си на дестинацията за динамичните и активни хора в България.

Припомняме, че посетителите на шопинг комплекса съвсем наскоро имаха възможност да се докоснат до най-новите модели състезателни мотоциклети на легендарната италианска марка Ducati, както и да станат свидетели на старта на атрактивното Премиум Рали София – Свети Влас, което тази година стартира от централния вход на Paradise Center. Предстоящият втори кръг от най-голямото българско състезание по муайтай ще добави нови емоции за гостите на лайфстайл центъра, който е първият у нас, съчетаващ уникални възможности за шопинг, спорт, забавление и бизнес.

Боевете от националната лига ще се провеждат по муайтай правилата на IFMA. Всички участници ще бъдат разделени на класове – A, B и C, а присъствието на международни промоутъри и хора от екипа на ELITE BOXING ще допринесе за уникалната атмосфера. На състезанието ще бъде определен съставът, който ще представлява България на предстоящото Европейско Първенство в Полша, под егидата на Световните игри и Sport Accord. Припомняме, че всички участници, представили се достойно на 1 кръг, вече бяха изпратени на едномесечен лагер в Тайланд и им бяха осигурени професионална среда за трениране, профи мачове и участие на Световното първенство.

Участие във втория кръг ще могат да вземат абсолютно всички желаещи, независимо от нивото си, в безопасна и професионална атмосфера. Заявки за участие се приемат до 23 юли, на тел. 0885556161 или на vipring@abv.bg.

Paradise Center е първият представител на третото поколение търговски центрове в България. През първата си година той се наложи като единствения у нас комплекс от типа супер – регионален лайфстайл център, който съчетава търговски обекти, развлечения, възможности за спорт, зона за хранене и многофункционална зала за конферентни събития. Разполага с 14 кино зали, включително единствената по рода си в Европа 4ДХ зала, иновативна ледена пързалка, както и зала за катерене за хора от всички възрасти. Увеселителният център Skypark е първият у нас, поставен на покрив – тераса, което придава съвсем различен мащаб и променя изцяло изживяването в неговите единадесет атракциона. Паркът е проектиран от Валерио Мацоли, част от екипа по проектирането на „Дисниленд“ в Париж. С иновативната си архитектура, обединяваща по уникален начин фонтани, водопади, водни каскади, овални форми и максимален достъп на естествената светлина, както и с огромното си разнообразие от водещи модни марки Paradise Center превръща шопинга в незабравимо изживяване.

Реклама