Connect with us

Lifestyle

Paradise Center посреща посетителите си в безопасна среда и с много нови обекти

Avatar

Публикувано

на

Paradise Center XpertBeauty

снимка: ПР

От 1 февруари 2021 г. Paradise Center отново отвори вратите си за своите посетители. На територията на центъра са предприети всички необходими мерки за здравето и безопасността на наемателите и клиентите. Търговският център работи в съответствие с международните здравни стандарти, като е отличен със сертификат за съответствие с мерките срещу COVID-19 според шведската компания Safe Asset Group (SAG). Предприети са редица превантивни мерки, сред които дезинфекция с иновативна нанотехнология, одобрена от немския институт по вирусология „Робърт Кох”, светлинна система, сигнализираща при струпване на хора в общите части, засилена допълнителна дезинфекция на общите части, регулирано, еднопосочно движение и др. От Paradise Center напомнят, че носенето на предпазни маски е задължително на територията на целия търговски център.

С възстановяване работата на центъра любителите на шопинга ще открият и много нови и реновирани обекти. Сред тях е физически магазин на мултибранд платформата за българска мода Flower’s & Co Gallery. Проектът, датиращ от 2015 година обединява забележителни имена в сферата на модата. Освен познатите до момента имена гостите на галерията в Paradise Center ще се запознаят и с много нови, част от които са българи, живеещи и творящи извън пределите на страната ни. Flower’s & Co Gallery  се намира на етаж +1.

Почитателите на добрата козметика ще открият първия магазин в България от румънската верига Xpert Beauty. Разположен на етаж 0, клиентите ще открият внимателно подбрани продукти за грижа за косата, кожата, тялото и ноктите, а също и грим продукти на най-големите международни марки. Всеки посетител ще може да се възползва от персонални препоръки и съвети от експерти в областта на красотата, с чиято помощ да избере най-подходящите продукти.

С ярко изразен стремеж към съвършенство, WMF (Вюртембергска фабрика за метални изделия) ще зарадва всички почитатели на готвенето и кулинарията. Марката предлага висококачествени немски готварски пособия и съдове за хранене, които да превърнат приготвянето на добрата домашна храна в истинско удоволствие. Магазин WMF се намира на етаж -1.

Advertisement

Vinello вече посреща своите клиенти в реновирания си обект на етаж -1. В магазина почитателите на хубавите вина могат да открият реколтата на едни от най-престижните изби и производители от Стария свят, както и богата селекция от алкохолни напитки.

Paradise Center продължава да разширява богатата си палитра от търговски обекти, като в следващите седмици посетителите на търговския център ще могат да открият още от най-големите модни, козметични и технологични брандове.

Continue Reading
Advertisement