Открийте ни и в

Lifestyle

Paradise Center ще излъчва пряко Европейското първенство по футбол на откритата реновирана тераса

Avatar

публикувано

на

Paradise Center ще излъчва пряко Европейското първенство по футбол на откритата реновирана тераса 141

снимка: ПР

Откритата тераса на Paradise Center ще бъде най-горещата точка в седмицата на големите финали на Евро 2020. Решителните битки ще се излъчват на живо от 22:00 часа на огромен лед екран, а за доброто настроение на посетителите преди това ще допринесат финалистката от Евровизия 2021 Виктория Георгиева, група Trinity и специално футболно издание на Пощенска кутия за приказки. Теренът под звездите в Paradise Center на етаж +2 ще предлага и външен бар със свежи напитки, любезно предоставени от партньорите от Playground.

Емоциите покрай полуфинала на 7 юли ще започнат още в 20:00 часа с концерт на звездите от „Гласът на България“ Trinity. Те ще подгреят страстите с кавъри на известни и харесвани от публиката поп парчета и точно в 22:00 ще стартира излъчването на полуфиналния мач, който ще определи втория претендент за титлата на Евро 2020.

На 09 юли, петък, терасата на Paradise Center ще бъде завладяна от колоритни футболни истории в специалното издание на „Пощенска кутия за приказки“. В главните роли посетителите ще видят легендарния спортен журналист Камен Алипиев и талантливите Георги Блажев и Стефания Кочева. Събитието е с вход свободен и стартира в 20:00 часа, а вратите отварят точно в 19:00.

Финалът на футболния маратон на 11 юли също ще предложи незабравими емоции на посетителите на Paradise Center. Финалистката от Евровизия 2021 Виктория Георгиева ще бъде специален гост и ще допринесе за звездната атмосфера и добро настроение. Концертът на младата звезда стартира в 20:00 часа, а веднага след това е и кулминацията на вечерта – финалът на Евро 2020, който ще се излъчи пряко от 22:00 часа.

С излъчването на мачовете от Европейското първенство по футбол от Paradise Center представиха на посетителите си изцяло реновираната открита тераса на етаж +2. С множество кътове за отдих и зеленина, терасата предлага още една възможност за почивка или среща с приятели на чист въздух в търговския център.

От Paradise Center напомнят, че на територията на търговския център се спазват всички необходими мерки за безопасността на посетителите, които от своя страна задължително трябва да носят маска.

Реклама