Connect with us

Музика

PARKWAY DRIVE, STICK TO YOUR GUNS И DARKEST HOUR НА 21 АПРИЛ В СОФИЯ


Avatar

Публикувано

на

PWD New Poster 1

BGTSC представя: PARKWAY DRIVE, STICK TO YOUR GUNS И DARKEST HOUR! Концертът на три от най-силните банди лайв банди към момента ще се състои на 21 април (петък) от 18:00 до 22:00 часа в столичния клуб „Маймунарника“. След като бяха хедлайнери на някои от най-престижните рок фестивали през това лято, турнето на PARKWAY DRIVE ще мине и през България. То е част от световната обиколка по представянето на успешния албум на австралийците „IRE“, който излезе през септември 2015 г. Световната специализирана преса определя PARKWAY DRIVE като една от бандите с най-динамично шоу в момента, което всеки рок фен трябва да види задължително.

За удобство на всички желаещи да присъстват, той ще е достъпен за всички възрасти (All Ages**). Не пропускайте три от най-динамичните банди на живо в един от най-мощните концерти, правени някога у нас!

Напомняме, че първите 100 билета свършиха за 6 часа след обявяването на събитието. В момента и до деня на концерта цената на билетите ще е 40 лева. В случай на налични места, в деня на събитието и на място в клуба цената на входа ще е 45 лева.

Билетите се продават в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са бензиностанции OMV, магазините на Orange, Пикадили, Technopolis, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Office 1 Superstore, касите на Изи Пей, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

* Клубът не работи с резервации
** За удобство на феновете от всички възрасти няма да има нужда от представяне на традиционните декларации за придружител!.

Advertisement

Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети!

Официално видео на Parkway Drive:

 

Официално видео на Stick To Your Guns:

Advertisement

 

Официално видео на Darkest Hour:

 

Advertisement
Continue Reading
Advertisement