Connect with us

Музика

PETIA с нов сингъл

Avatar

Публикувано

на

PETIA Your Loves Bad For My Health PHOTO

PETIA-_Your-Love's-Bad-For-My-Health_-(1)PETIA, която живее в САЩ от 2009-та година е готова с дългоочаквания си нов сингъл „Your Love’s Bad For My Health”. Песента е в стил електро-поп, записана е в Лондон, а по текста и музиката са работили Louise Mullenger и Leonidas Chantzaras – по-известен с продуцентския си псевдоним Freakchild, който има в актива си 17 платинени и 5 златни плочи в Европа и Азия. Премиерата на сингъла е днес в най-големия глобален онлайн магазин за дигитално разпространение на музика iTunes, към който PETIA отдавна е пренасочила релийзите си като продуцент и издател е собствената й музикална компания Max Music.
“Всяка жена е изживявала поне веднъж в живота си това, за което се пее в „Your Love’s Bad For My Health”, коментира вдъхновението за новата си песен PETIA и допълва: “На младите момичета, на които не се е случвало още – поне веднъж в живота им ще им се случи да бъдат с мъж, когото обичат, но той им изневерява с други жени или ги наранява с нещо. Посланието на песента е, че човек не трябва да наранява хората, които обича с нелоялност и изневери. А този, който е наранен, колкото и да обича, трябва да намери сили да си тръгне от връзката. Животът е най-ценното нещо и не трябва да го губим с хора, които не ценят това, което им даваме и сме готови да им дадем.”
Дотук PETIA има в дискографията си три албума и множество сингли с международно разпространение като тя е първият БГ артист, чийто видеоклип MTV завърта в ефира си през 1997-ма година. В същата година PETIA е избрана за лице на Pepe Jeans в България, а песента й Good Times излиза на английския пазар, издадена от IMG Records. PETIA живее в Лондон 12 години, където през 2002 завършва бакалавърска степен по “Комерсиална Музика и Музикален Бизнес” в University of Westminster, а през 2004-та се дипломира с Магистратура по “Music Business Management”. Песни, композирани и изпълнени от нея са издавани в Англия, Испания, Италия и Америка. Чарт успехите и видеоклиповете на синглите й “Runaway”, “Going Down” и “Obscenely Delicious” от последния й диск Runaway го правят най-успешния й албум до момента. От януари 2013 PETIA живее в Бевърли Хилс, Калифорния, където работи над нови музикални проекти и се фокусира над актьорската си кариера.
В момента PETIA подготвя видеоклипа към „Your Love’s Bad For My Health” като сценарият вече е готов, а режисьор ще бъде честият й колаборатор и легенда зад камерата Валери Милев.

Continue Reading
Advertisement