Connect with us

Музика

Petya Alexa, Явор Бахаров и Монти се замесиха в трудни любовни взаимоотношения

Avatar

Публикувано

на

Yavor Baharov Petya

снимка: PR

В новия си видео сингъл “Съдени” Petya Alexa е не само изпълнителка и актриса, а и текстописец, сценарист и продуцент

Ако очаквате стандартен клип с няколко сцени за влюбени крехки души – случаят не е такъв. Историите в сингъла “Съдени” на талантливата Petya Alexa са дълбоки и противоречиви, вдъхновени от реалния живот. Сюжети, които изпълнителката е видяла отблизо или е преживяла самa:

„На всички ни се е случвало да видим или да чуем за влюбена двойка, която ни се струва странна или несъвместима. Първосигналната ни реакция е да се пошегуваме със странните хора, да ги осъдим с насмешка. Но през какво минават „странните хора”? Знае ли човек…”- загатва Petya Аlexa.

„Съдени” е музикален клип, който е създаден, за да въздейства като филмова лента. В него участват актьори, музиканти и приятели на актрисата. Виждаме Явор Бахаров като отдаден на чувствена любов към нея. С интересно музикално интро се включва Малин Миланов (Monty) от група Ice Cream, който е и режисьор на лентата. В паралелна история се появяват певицата Ева Георгиева (Eva), както и оперният певец Марчо Апостолов.

Advertisement

За безкомпромисните български фенове остава да разберат дали младата Petya Alexa е научила житейските уроци за трудната любов, докато е обикаляла елитните американските театрални школи и лъскавите холивудски приеми.

“Съдени
Музика: Toni Rodini (Sony Music, USA) & Petya Alexa
Mix & Master: Ollipop (Universal Music) & Alex Kiprov
Текст: Petya Alexa
Режисьор: Малин Миланов (Monty)
Сценарий (видео): Petya Alexa
Оператор: Краси Андонов
Продуцент: Petya Alexa

На 3 декември Petya Alexa ще лети до Лос Анджелис, за да вземе участие в благотворителен концерт, организиран от Генералното Консулство на Република България в Лос Анджелис, САЩ, във връзка с поставяне на паметна плоча пред Музея на Холокоста в Лoс Анджелис.

А всички почитатели на Petya Alexa в България,ще могат да я видят на живо на 26 ноември в Playground, Парадайз център, когато тя е ще е специален гост на група Ice cream. Там, за първи път на живо и заедно с Монти, ще изпълни песента „Съдени“.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement