Открийте ни и в

Общество

P&G представя водещи иновации, които решават ежедневните предизвикателства

Avatar

публикувано

на

P&G представя водещи иновации, които решават ежедневните предизвикателства 141

Компанията представя серия от иновации, вдъхновени от потребителите, които променят начина, по който хората се справят с ежедневните си нужди – от бръснене до изпиране на дрехите си. Същевременно, иновациите спомагат за изграждането на по-устойчиво бъдеще с помощта на емблематични марки като Gillette, Oral-B, Crest и Tide.

На най-голямото изложение за потребителска електроника Consumer Electronics Show P&G изцяло прехвърлиха присъствието си на виртуално ниво. P&G LifeLab, която беше проведена изцяло онлайн на PGLifeLab.com, е достъпна за посетителите, включително тези, които не са регистрирани за Consumer Electronics Show 2022. В тази виртуална среда потребителите могат на живо да чуят експертите на P&G, които споделиха най-новото за:

• GilletteLabs Bugatti Special Edition Heated Razor – първата в света самобръсначка със загряващи ножчета се среща с автомобилната легенда. GilletteLabs представиха и Exfoliating Bar, който премахва мръсотията от кожата преди ножчетата да преминат – комбинирайки грижа за кожата и бръснене в една стъпка, осигурявайки едно първокласното изживяване.
• Oral-B Series 4 и 5 – интелигентни четки за зъби, които дават възможност на повече потребители да се грижат по-добре за своето орално здраве. На фокус е и Oral-B iO 10 – следващата еволюция в първокласното миене на зъби и иновациите в оралното здраве.
• Tide – перилният препарат, който е разработен, така че да бъдат сведени до минимум вредните влияния върху околната среда. Научете за първия перилен препарат, който астронавтите ще използват на Международната космическа станция от тази година.
• P&G Beauty се завръща на Consumer Electronics Show за първи път от 2019 г. с BeautySPHERE – пътешествие през платформата на P&G и мисията им да бъдат положителна сила на промяната.

LifeLab предлага и нови игрови изживявания, при които посетителите могат интерактивно да усетят иновациите на продуктите. Например, могат да карат сноуборд, който се плъзга като Gillette Heated Razor по патентованата технология FlexDisc™ на GilletteLabs.

„Тук, в P&G сме неуморими в стремежа си към иновации, които подобряват живота на потребителите по целия свят“ сподели Марк Причард, главен директор на марката на P&G. „Развълнувани сме да се върнем на Consumer Electronics Show, за да разкажем как потребителите са вдъхновили голяма част от новите продукти, включително иновации, които дават решения за неотложни предизвикателства като екологичната устойчивост.”

Реклама