Connect with us

Tехнологии

Philips Monitors разширява портфолиото си с Philips E Line модели за игри

Avatar

Публикувано

на

MMD, водещ специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips, обяви серията от геймърски монитори E Line – нова гама продукти, предназначени както за по-младите, така и за работещи за себе си потребители, които имат нужда от най-добрите функции, дизайн и производителност за учене, работа и игра.

Като взе предвид постоянния и впечатляващ ръст на геймърската индустрия, Philips monitors нямаше как да не чуе желанията за иновативни и производителни продукти, които комбинират дизайн със съществени функции. Всичко в тази серия е резултат на проучване, за да се гарантира безпроблемно и възможно най-забавно преживяване, а дизайнът перфектно пасва на всеки интериор и се слива с ежедневния ни живот.

„Нашето навлизане в сегмента на PC игрите се случва с уникално премиум предложение, което ще спечели потребителите не само с качество и топ функции, но и с дизайн, и концепция”, коментира Stefan Sommer, Директор Маркетинг и бизнес управление за Европа в AOC International Europe и MMD Monitors & Displays. „Тази важна крачка беше направена, за да отговори на желанията на купувачите: млади хора, които искат един продукт, подходящ за всички задачи – от учене до гледане на филми и игра, но винаги следят бюджета, както и за милениум аудиторията, която е по-фокусирана върху дизайн и иновативни функции. Пускаме тази нова линия, за да отговорим на изискванията и на двете потребителски групи”.

Първите монитори от новата E линия, които ще бъдат налични, са Philips 242E1GAJ (23,8″/60,5 см диаг.) и Philips 272E1GAJ (27”/68,6 см).

Пълният пакет

Advertisement

Philips 242E1GAJ и Philips 272E1GAJ са с 16:9 Full HD дисплеи за детайлни изображения и VA LED матрица, която позволява широки зрителни ъгли от 178/178-градуса. Избраният дизайн също е фокусиран върху изображението: 3-странният безрамков дисплей дава усещането за още по-голям екран. Всичко това гарантира чудесни визуализации за стандартните офис приложения, но също така подхожда за взискателни графични програми, уеб браузване, снимки, филми и игри. За още повече забавление, новите 24” и 27” монитори включват и чифт висококачествени стерео говорители, вградени в дисплея.

Много опции за забавление

E линията предлага безпроблемно използване с честота на опресняване от 144 Hz, при което екранът се пречертава 144 пъти в секунда – реално 2,4 пъти по-бързо в сравнение със стандартен дисплей. Такъв монитор с бърза реакция е много важен за състезателни игри: той осигурява пълния набор от кадри, които показват движението на врага с ултра плавни движения и така прицелването е по-лесно. Нещо повече, времето за реакция от 1 ms MPRT (motion picture response time) елиминира замазването при движение и осигурява по-остра и прецизна картина за подобряване на геймърското изживяване. Philips 242E1GAJ е обогатен и с AMD FreeSync™ Premium за игра без накъсване.

За да направят преживяването още по-добро, новите геймърски дисплеи Philips включват бързодостъпно екранно меню, специално настроено за геймъри, което предлага различни режими за по-добра поддръжка по време на предизвикателствата на екрана. Това позволява на потребителите винаги да получават най-доброто геймърско преживяване с техните монитори, които сега могат да се адаптират още по-добре към конкретната игра.

Картината има значение

Advertisement

Геймърските монитори от E линията включват Ultra Wide-Color технология, осигуряваща широк спектър от цветове за по-брилянтна картина, която кара мултимедията и изображенията да оживяват. Благодарение на SmartContrast, технология, която анализира показваното съдържание, тези монитори автоматично настройват цветовете и контролират интензитета на подсветката. E линията включва също и Flicker-Free технология за по-комфортна работа и LowBlue режим за щадяща очите продуктивност.

Мониторът Philips 242E1GAJ е наличен в момента, а Philips 272E1GAJ ще се появи в средата на октомври на цени съответно 351 лв и 429 лв с ДДС.

Continue Reading
Advertisement