Connect with us

Tехнологии

Philips Quad HD монитор в 32-инчов размер

Avatar

Публикувано

на

BDM3270QP ftl rflx sc5

MMD, водещата технологична компания и лицензен партньор на марката Philips за монитори, обяви вълнуващо допълнение към линията от дисплеи със супер фина резолюция, превъзхождаща HD. Със своите 32 инча, моделът BDM3270QP се явява нов размер за монитор Philips с QHD резолюция, който предлага на потребителите по-голям избор за увеличаване на тяхното екранно пространство. Новият дисплей предлага QHD резолюция и повишаването на продуктивността благодарение на ослепителното зрително преживяване, което кара графиките и изображенията да оживяват.

Супер фина резолюция в нов 32-инчов размер

Новият 32-инчов дисплей отговаря на нарастващото търсене на по-високи резолюции с пикселна гъстота, превъзхождаща тази при HD и размер на екрана, който допада на потребителите, търсещи дисплеи от по-високо ниво. Дисплеят с QHD (Quad High Definition) резолюция предлага 2,560 x 1,440 пиксела на инч (четири пъти повече в сравнение с 720p HDTV стандарта) и екранна площ, която позволява управление на множество прозорци с богати и чисти детайли. Резолюцията е допълнена от отлична цветова репродукция: с 1,074 милиарда цвята и 12-битова вътрешна обработка, новият 32-инчов дисплей дава гладки, естествени цветове, без градации и цветни ивици. Дисплеят притежава технология за предотвратяване на примигването (flicker-free), която регулира яркостта и намалява трептенето за постигане на още по-комфортно зрително преживяване.

Томас Шаде, вицепрезидент за EMEA в MMD, каза, “Този 32-инчов дисплей е чудесен избор за потребители, които надграждат от по-малък екрани с по-ниски резолюции. Те ще получат истинско чувство за пространство, в комбинация с остра, брилянтна QHD резолюция. Не само графичните дизайнери, CAD проектантите и архитектите оценяват разликата: хората, които ежедневно работят със стандартни офис приложения все повече търсят още пространство, където да разположат множеството отворени прозорци, но в комбинация с фина резолюция, която прави тази допълнителна екранна площ още по-ефективна.“

[media-credit name=“снимка: PR“ align=“aligncenter“ width=“650″]BDM3270QP_ftr_rflx_image7[/media-credit]

Супер бърза свързаност

С наличието на цифрови връзки с висока пропускателна способност като DisplayPort (за трансфер на данни с до 10.8 Gb/s), HDMI и Dual link DVI, новият дисплей позволява на потребителите да се наслаждават на съдържание с нулево закъснение при опресняване и ослепителна QHD яснота на картината. Вградените стерео говорители предлагат висококачествен звук, който допълва зрителното преживяване. Дисплеят разполага с MultiView технология, която позволява на потребителите да работят с две устройства едновременно – например PC и лаптоп – като разделят екранната площ за двата отделни потока. Тъй като Quad HD резолюцията предлага 2,560 x 1,440 пиксела по площта на дисплея, всяка област от екрана се характеризира с изключителна острова и чистота на детайлите, дори при разделянето му на две. Налична е и MHL поддръжка за стриймване на мобилно съдържание (като по същото време се зарежда мобилното устройство), както и супер бърз USB 3.0 интерфейс.

Advertisement

Комфорт по време на работа

Със своята стойка SmartErgoBase, дисплеят може да бъде настроен изцяло според потребителските предпочитания като височина, а възможностите за накланяне и завъртане позволяват постигане на точните и правилни ъгли, които пазят здравето на хората и увеличават тяхната продуктивност. Основата на монитора помага за намаляване на кабелната плетеница и пази работното място спретнато, и професионално изглеждащо.

Новият 32-инчов Philips BDM3270QP/00 QHD дисплей е наличен в големите вериги за потребителска електроника на препоръчителна цена от 1360 лв. с ДДС.

Continue Reading
Advertisement