Connect with us

Музика

“Please Please Please“ и Sabrina Carpenter

Avatar

Публикувано

на

SABRINA CARPENTER 2024 GENERAL PRESS PIC jpg

ФОТОКРЕДИТ: ANIMATO MUSIC / UMG

След световния си хит “Espresso“, дебютното си изпълнение в Saturday Night Live и сет на Coachella, Sabrina Carpenter пуска новия сингъл “Please Please Please“. Преди броени дни изпълнителката обяви своя шести студиен албум, озаглавен “Short n’ Sweet”, който излиза на 23 август.  „Този проект е доста специален за мен и се надявам, че ще означава много и за вас“, пише Sabrina в социалните мрежи, като едновременно с това разкрива заглавието, обложката и датата на издаване на “Short n’ Sweet”.

Новата ера на Carpenter продължава и с музикален видеоклип към “Please Please Please“, в който участва не кой да е, а номинираният за Оскар актьор Barry Keoghan. Режисирано от Bardia Zeinali, кинематографичното видео ни пренася там, където приключва визуализацията на “Espresso”. Това е криминална драма и за Sabrina титлата музикант може и да е приоритет, но актьорският ѝ опит не остава на заден план.

“Espresso“ се позиционира за пета поредна седмица под номер 1 в официалната класация за сингли на Обединеното кралство. Неустоимото поп парче на изпълнителката си остава най-стриймваното за седмицата във Великобритания (7,7 милиона стрийма) и вече категорично е един от фаворитите за песен на лятото на 2024 г.  През май Carpenter изпълни “Espresso“ по време на дебютното си участие в Saturday Night Live, заедно с песните си „Feather“ и „Nonsense“. Тя се присъедини и към Coldplay за изненадващо изпълнение на „Big Weekend“ на BBC Radio 1 на 26 май в Лутън, Англия, където изпяха заедно песента на рок групата от 2014 г. – “Magic“.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement