Открийте ни и в

Lifestyle

PLOVDIV PLAZA посреща клиентите си с концерт на Поли Генова и Big Band Plovdiv

Avatar

публикувано

на

PLOVDIV PLAZA посреща клиентите си с концерт на Поли Генова и Big Band Plovdiv 141

Вратите на мола отварят в 11.30 часа на 22-ри ноември. Това е само началото, но КАКВО начало!

С концерт на емблематичния пловдивски симфоничен оркестър Big Band Plovdiv ще бъде открит най-големият и модерен търговски център в града – PLOVDIV PLAZA.

Молът ще отвори врати в 11.30 часа на 22-ри ноември с тържествено прерязване на лента, след което всички посетители ще могат да се насладят на изпълненията на Big Band Plovdiv и да се отдадат на пазаруване в дългоочакваните магазини. За доброто настроение на шопинг маниаците ще се погрижат популярните и обичани комедийни актьори от „Аламинут“ – Робин Кафалиев, Атанас Бончев-Наката и Таня Кожухарова.

„Много се вълнуваме. Всички бригади работят много усилено, за да посрещнем първите посетители и те да се уверят сами, че с много труд и усет към детайла една сграда може да бъде преобразена и превърната в очарователно място за прекарване на свободното време на всеки.“, сподели Къртис Кауърд, управляващ съдружник в Arceland Group. “Знаем, че пловдивчани чакат с нетърпение голяма част от магазините в PLOVDIV PLAZA и бързаме да им предоставим възможността да пазаруват в тях точно преди празниците. През следващите месеци ще добавяме още много вълнуващи брандове, за да предложим най-големия избор от модни стоки и забавления.”, допълни той.

PLOVDIV PLAZA заявява своята позиция като бъдеща модна дестинация и място за забавление на пловдивчани и гостите на града. С концерта на Поли Генова и с водещи – фаворити на всички – Алекс Раева и Мария Силвестър – официалното откриване на PLOVDIV PLAZA със сигурност ще предизвика фурор.

Забавленията в PLOVDIV PLAZA ще продължат и през почивните дни, когато са планирани вълнуващи детски представления, приложни работилници, фейс пейнтинг и още много изненади за най-малките посетители на търговския център.

Едни от най-големите магазини на дългоочаквани модни марки като ZARA, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Pull&Bear, H&M, Център за поръчки на ИКЕА и невиждани досега спортни забавления за малки и големи ще бъдат разположени на 3-те търговски нива на PLOVDIV PLAZA с обща площ от 35 000 кв. м. С отварянето на мола ще заработи и най-големият LED екран в България. Екранът, който ще се издига в атриума, ще бъде изграден по най-новите HD технологии и с впечатляващите височина 16.3 м и площ от 175 кв. м! Той ще излъчва непрекъснато специално разработени 3D клипове напълно безплатно за всички посетители.

За удобство на посетителите на търговския център и работещите в офисите са предвидени 3 надземни паркоетажа с 1200 места. В допълнение към тях ще бъдат 50 външни паркоместа, разположени пред магазините на H&M и Техномаркет.

Реклама