Connect with us

Музика

:PM CLUB на върха в Ню Йорк

Avatar

Публикувано

на

PM Club

След престижната номинация на :PM CLUB, която го отведе сред петимата финалисти в категория “Най-добър клубен дизайн” на американските награди “Architizer A + Awards”, както и едномесечна надпревара и публичен вот от цял свят, хитовият столичен клуб и неговия създател – топ дизайнерът Светослав Тодоров (Studio Mode), грабнаха първото място!

Българският проект пребори конкуренцията, а уникалния му и отличителен дизайн бе предпочетен с над 50% от гласувалите на официалния сайт на наградите.

На 14 май в Ню Йорк ще се проведе гала церемонията по връчване на призовете във всяка от 90-те категории, отличени на престижния форум. Studio Mode ще получи специално изработена за всеки победител статуетка за “Най-добър клубен дизайн” за :PM CLUB. Награденият проект на най-актуалния клуб в София ще бъде публикуван в годишното издание на едно от най-големите световни издателства PHAIDON, посветено на победителите на “Architizer A + Awards 2015”. С над 1500 заглавия в печата, PHAIDON е водещо име в издаването на луксозни, илюстровани книги и специализирани атласи за иноваторите в различни области на изкуството, фотографията, архитектурата, дизайна, модата, киното, пътуванията и др., със седалища в Лондон и Ню Йорк.

“Architizer A + Awards” се провеждат за трета поредна година, раздавайки призове в над 90 категории и с над 300 съдии. С класирането си сред финалистите и победата на :PM CLUB в категория „Най-добър клубен дизайн“, българският проект получи изключителната възможност да бъде признат сред най-добрите в света.

PM Club_winner New York

Advertisement
Continue Reading
Advertisement