Connect with us

Lifestyle

:PM CLUB отваря врати в деня на София 17 септември

Avatar

Публикувано

на

PM Club teaser

PROGRAM_PM CLUBНа 17 септември, с грандиозно откриване и четири поредни парти вечери в топ центъра на София, ще отвори врати най-новия, супермодерен, дизайнерски нощен клуб – :PM CLUB. Разположен в сградата на Телефонната палата на ул. “Гурко” 2, и на метри от Софийска градска художествена галерия, :PM CLUB е новата модерна дестинация в столицата, с артистичен дух и съвременен блясък. Проектиран с подчертан индивидуален стил от топ дизайнера Светослав Тодоров, създател на Studio MODE и някои от най-добрите клубни интериори в София като Club Mascara, :PM CLUB е най-новия проект на доказалия се във времето и успешен мениджмънтски екип, превърнал популярното заведение в емблема на нощния живот в столицата. Доверявайки се отново на опита и престижа на дългогодишния си партньор в лицето на отличения с първа награда за най-добър бар за 2011-2012 в независимата британска класация “Restaurant and Bar Design Awards” Тодоров, двете страни си поставят за цел да вдъхнат комерсиален дух и класа на най-новото горещо място за забавление в центъра на София, по стандартите на нощните клубове в Париж, Лондон и Москва.

“Основната концепция в интериора на :PM CLUB е да създадем нов, неподражаем, естетически издържан “храм” на клубната култура, “храм” на живата музика в столицата, музиката като храна за душата. Символика има и в датата на официалното откриване 17 септември – празника на София, в който ще се роди с много любов, вяра и надежда “Клубът на София””, споделя топ дизайнерът. “Проектирано е пространство, което да изглежда притегателно, място за забавление, със силно присъствие, което да ангажира посетителите и да не ги оставя безразлични нито за миг. Основен акцент в него е решетъчния, самоносещ се таван с функционални сфери, наподобяващи кубета, чрез които постигаме внушението за храм. И ако Господ е в църквата, DJ-ите са в клуба. Тук нашия проповедник е DJ-ят, разположен в дъното на залата като пастор, а вниманието пада върху случващото се на сцената… В храмовете има икони и чрез стенописи се пресъздават библейски събития, тук обаче куполите са нашето платно, върху които ще се проектират динамични визуализации с различно внушение. Индиректно LED-осветление сменя цветовата гама на отделните елементи, трансформирайки тавана в омагьосваща цветна картина.”

До броени дни гостите на :PM CLUB ще могат да видят уникалния дизайнерски проект, с който ще се прибави свежа, концептуална визия към досегашната клубна сцена в София. Заведението ще постави ръка върху пулса на нощния живот в София, задоволявайки многообразието от вкусове на публиката от сряда до събота, в четири тематични дни от седмицата. Феновете на поп, хип-хоп и хаус музиката ще се срещат отблизо с най-актуалните изпълнители, музиканти и топ DJ-и от родната и световна музикална сцена. Сред резидент DJ-ите на :PM CLUB ще бъдат популярни имена като Стивън, Васкес, Ясен Петров, Кайски, DJ Станчо и Ray Bon.

Домакините подготвят грандиозно откриване на празника на София – 17 септември,
с което ще дадат началото на четири парти вечери с взрив от музикални стилове, уникален саунд, експлозивно лайт шоу, топ DJ-и, много стил и звезден блясък!

:PM CLUB GRAND OPENING WEEK:

17.09 – Grand Opening / Steven, Vasquez, Kaiski, Jassen Petrov, Simon

18.09 – King Vanity Black / DJ Ray Bon Birthday Party, DJ Stancho, Host: Dee

Advertisement

19.09 – DJ Scott Chester (BEST LONDON DJ 2014); Kaiski & Jassen Petrov

20.09 – Simon, DJ Vasquez

Continue Reading
Advertisement