Открийте ни и в

Музика

POLINA се завръща с чисто новия “Faena”

Avatar

публикувано

на

POLINA се завръща с чисто новия “Faena” 141

Глобалният поп артист и текстописец POLINA пусна междунардния си хит “Faena” този август. Тракът, писан от POLINA и продуциран от ORGAN, е вдъхновен от South Beach Faena Hotel и съдържа секси вокали, „морска“ продукция и съблазнителни припеви, с които ще намерите комфорта през цялата есен. Слушайте я у нас чрез Орфей Мюзик / Warner Records US ТУК. Показващо толкова много визии на POLINA, видеото е заснето във Faena и перфектно улавя магията на мястото и вдъхновението на трака. Задължително трябва да го видите.

За заснемането на видеото POLINA казва, “Заснемането на видеото на мястото, което ме вдъхнови за песента, беше толкова специално. Клипът следва мен, сама в хотела, забавлявайки се, докато жизнените локации на Faena будят различни персонажи у мен. Имах най-добрия креативен екип с мен и има и малко включена хореография. Продуцирано от Hoodyakov Production, видеото е първото, което съвметсно режисирам и аз. Толкова любов и работа се изляха в него, сега съм супер развълнувана да го споделя със света! Насладете му се“.

POLINA е роден в Русия артист и текстописец, базиран в Лос Анджелис. Родена в Москва в артистично семейство (майка й е руската певица от 90-те, ANKA, а баща й е абстрактния художник Ruslan Gudiev), е неизбежно  Polina да не намери пътя си към артистичната среда и писането на песни да не стане страст. Като автор и вокалист, нейните приноси включват: “Legacy” от спечелилия награди  Grammy албум на Eminem, The Marshall Mathers LP (автор на песни и гост вокалист), британския Top 10 хит на Sean Kingston “Party All Night (Sleep All Day)” съвместен автор), включен във филма “The Inbetweeners”, както и авторски приноси за глобални поп звезди  (Katy Perry, Rihanna) и вокални появи в сингли за икони в електронната денс музика (Tiesto, Steve Aoki, Kaskade).

POLINA направи заявка с издаването на сингъла “Book of Love”, оглавяващата класациите колаборация с Felix Jaehn (златно сертифицирана в Германия, #1 в Airplay Chart за 4 последователни седмици), следвайки пробивния успех на песента й “Fade to Love” (златно сертифицирана в Италия). Музиката й я е отвела по света, а изпълняването е страст за артиста, който често посещава сцени на някои от най-големите световни фестивали  (Ultra, Tomorrowland, Electric Zoo) като специален гост артист на Bonfire Tour на Felix Jaehn  и Wonderland Tour на Steve Aoki.

Скоро очаквайте още от POLINA.