Connect with us

Музика

POLO G пуска нова песен, ако събере 100 хиляди коментари

Avatar

Публикувано

на

image003 jpg

На 22 май Polo G публикува пост в Instagram, в който споделя, че завършва популярния откъс от „Angels in the Sky“ и ще издаде пълната версия на песента, ако постът получи 100 000 коментара. Публикацията наистина достига 100 хиляди и то за по-малко от 24 часа. Това не оставя на рапъра друг избор, освен да спази обещанието си и няколко дни по-късно обявява премиерата на парчето. То предстои да бъде включено под номер 13 в предстоящия му албум „Hood Poet“.

Откъсът е записан първоначално по време на ерата на „The Goat“, между края на 2019 г. и средата на 2020 г. Откакто Polo G го представя във видеоклип на живо в Instagram преди четири години, „Angels in the Sky“ е една от най-търсените песни на рапъра. Неиздадената 40-секундна част не вижда бял свят нито в „The Goat“, нито в „Hall of Fame“ и много почитатели се примиряват с факта, че ще остане единствено в личния архив на артиста. Преди да бъде официално озаглавена, феновете използват името „Angels in the Sky“ след една от най-популярните реплики. В израз на благодарност за лоялността им, Polo решава тяхната идея да стане официалното заглавие.

Способността му да демонстрира твърд характер, като същевременно подчертава как това го кара да се чувства и как му влияе, е изявена черта в неговото изкуство и е едно от нещата, които правят Polo толкова обичан.

Continue Reading
Advertisement