Connect with us

Музика

PostModern Jukebox с джаз кавър на „Хубава си, моя горо“

Avatar

Публикувано

на

PMJ1

снимка: PR

Ненадминатата сензация Postmodern Jukebox на ретро гения Скот Брадли качи многобройната си българска публика в музикалната машината на времето и за два вълшебни часа я пренесе в бляскаватa епохата на джаза и суинга от началото на 20 век! Нови хитове изпяти на стар глас, великолепни костюми и впечатляващо артистично присъствие показаха музикантите на втория си концерт в София.

PMJ2

снимка: PR

Вчера на сцената видяхме и чухме част от най-големите звезди в многочислената формация на PMJ. Почитателите на винтидж стила познават много добре талантливата джаз певица, актриса и пинъп модел Робин Адел Андерсън, която откри концерта с любимата интерпретация на хита Call Me Maybe! Освен с огромния си музикален талант, ще я запомним и с впечатляващ български, с който напълно успя да спечели публиката в залата.

PMJ5

снимка: PR

Advertisement

За втори път в България пристигна тъмнокосата и вечно усмихната красавица Сара Нимез, която блестеше до невероятните си колеги Блейк Люис, изумителната степ танцьорка Аниса Лий и Лаванс Коли, който изпълни прекрасно ролята на MC по време на целия спектакъл. Гостите в залата дълго ще помнят и невероятната Мая Сайкс и изключителното ѝ изпълнение на хита Creep на Radiohead!   

Кулминацията на вечерта настъпи с прекрасна джаз интерпретация на пиано на песента „Хубава си моя горо“, която се вписа отлично в хитовия репертоар на PMJ като Bye Bye Bye на NSYNC, My Heart Will Go On на Céline Dion, Radioactive на Imagine Dragons, Thrift Shop на Macklemore, Hey Ya! на OutKast, Juicy на Notorious B.I.G., Halo на Beyoncé, Forget You на CeeLo, както и All About That Bass на Meghan Trainor с акомпанимента на талантливия музикален директор на формацията, контрабасиста Адам Кабота.

PMJ

снимка: PR

Световният успех на PMJ безспорно се дължи на неговия създател и основен двигател Скот Брадли. Идеята е проста – най-големите хитове от 21 век, преработени в традициите на джаза на 20-те, ирландския фолк, рагтайм, суинг и ретро кабаре. Само за няколко години проектът генерира огромен успех в социалните мрежи, които остават единствения им канал за промотиране. Доказателствата са достатъчно красноречиви: PMJ имат космическите 500 милиона гледания и над 2 милиона последователи в YouTube.

Advertisement
Continue Reading
Advertisement