Connect with us

Култура

Prince, D’Angelo и Stevie Wonder озвучават „Tribute to Legends Vol.2 Male version“

Avatar

Публикувано

на

TRIBUTEtoLEGENDS 2016

След големия успех на първата част на „Tributre to Legends Vol.1“, „Symphonics Entertainment“ са готови да подложат меломаните на „Tribute to Legends Vol.2 Male version“.

Вечерта на 13-ти октомври ще бъде посветена на едни от най-големите имена на световната Soul, RnB, Jazz & Blues сцена. В клуб „Mixtape 5“ ще чуем любими песни на великите Prince, D’Angelo, Stevie Wonder и много други.

В ролята на основен изпълнител ще влезе Cesár Ca – вокален виртуоз, доказал музикалните си качества с най-високо признание по целия свят. Той изгражда кариерата си като вокалист на SOFA SURFERS, KRUDER & DORFMEISTER и като беквокал на британската банда SIMPLY RED. Преди няколко месеца излезе на сцената на Евровизия като беквокал на Поли Генова в песента „If Love Was A Crime”.

Специален гост-изпълнител на събитието ще бъде българският рапър BOBO, който освен с поучителни рими, ще изненада публиката и с гласовите си възможности.

Зад гърба на двамата изпълнители ще застане екип от неоспорими професионалисти – музикалният директор на събитието Милен Кукошаров, както и момчетата от любимата група SOUTHWICK: Евден Димитров – бас китара, Николай Данев – барабани и Волен Милчев – бек вокал.

Advertisement

Дата : 13.10.2016г.
Място: Club Mixtape 5
Вратите отварят в: 21:00ч.
Билети: предварителна продажба 15лв; на входа: 18лв

Continue Reading
Advertisement