Connect with us

EDM

Producer Company CODE представят VINYLADDICTED и DJ GOBY в Sky Plaza Rooftop

Avatar

Публикувано

на

VinylAddicted

VinylAddicted, снимка: PR

Винилът – грамофонната плоча, която мислехме, че остарява във времето и събира прах някъде в дискографии на миналото, се завърна триумфално в последните години. Цифровите записи, не само че не я изместват от зоните на професионалното музикално звучене, но я превръщат в нещо повече… В ръцете на DJ тя е съкровище с оригинална музикална стойност и изцяло различен саунд, усещане за автентичност, бохемски дух, модерно ретро и свобода. Неслучайно, продължавайки серията от партита, с които представя своите артисти на родна и на световна сцена, Producer Company CODE, като организатор на събития с отличаващ се стил, избира за сцена на Disco Space – Under the Stars откритото пространство на покрива на НДК – Sky Plaza Rooftop – точно под звездите, в светлините на София и по залез.
След като в първото си парти за клубното лято на 2016 г. CODE представи DJ Goby, за 27 август (събота) българският лейбъл е поканил VinylAddicted. Гръцкият продуцент и DJ пристига в България като част от рустъра на агенцията с изключителен и зареждащ с енергия DJ vinyl set за DISCO SPACE.
Очаквайте Nu Disco, Deep Disco, Deep House саунд от лимитирани нови винили, реализирани от лейбълите му: Editor’s Kutz, Diggin’ Disco Deep и много други издаващи 12‘‘ в днешни дни. Музикалната селекция и стилът на VINYLADDICTED и DJ GOBY са гаранция за качество на дансинга в изненадващо мелодичен, прочувствен и повдигащ настроението микс в едно парти с необикновена и уникална концепция.
Нощ под звездите в Sky Plaza Rooftop (НДК) на 27 август ще започне в 20:00 ч. Събитието е с вход – 10 лв. с предварителна продажба в мрежата на Weemss https://event.gg/4060 за повече информация http://www.iamcode.org . Вход на място в деня на събитието -12 лв. Възможна е отстъпка за групи над 5 човека. (10 лв. вход за 5+)

VinylAddicted
Роден през 1981 г. в гр. Драма (Гърция), VinylAddicted още на 12-годишна възраст започва да събира плочи – соул, диско, фънк и хаус музика. Днес колекцията му наброява повече от 20 000 плочи. VinylAddicted стартира своята кариера като DJ през 1995 г. и се изявява като музикален продуцент от 2009 г. С регистрирането на лейбъла Editor’s Kutz през 2013 г. с над 14 издания до днес и реализирането на негови тракове от други лейбъли като: Whiskey Disco, Editorial, Funky Town Records, Restore, Smokecloud Records, DiscoDat, Masterworks Music, Los Grandes, WYMM, Wonderful Times той е считан за един от най-признатите продуценти в областта на диско ремиксите и един от основните представители на „сцената“ в Гърция. През 2015 г. създава Diggin’ Disco Deep като лейбъл, реализиращ само лимитирани серии винили в стил Deep Disco и Deep House.
През април 2016 г., албумът му Diggin’ Disco Deep #3 – специално издание, е на върха на чарта “Djs Most Charted Disco” на Juno. В сътрудничество с водещи продуценти и DJ в областта на Disco/Nu-Disco той представя своите винил сетове в Белград, Истанбул, Милано, Париж, София и, разбира се, Солун с подкрепата на екипа на WePlayDisco. През 2011 г. VinylAddicted създава собствен блог – justlovevinyls.blogspot.gr, който вече се смята за един от най-популярните в световен мащаб, представящ най-новото от винил изданията в Nu Disco и Deep House жанровете.

GOBY
GOBY започва като DJ в началото на 90-те години, вдъхновявайки публиката със звучене на винилите във водещи родни нощни клубове като „Спартакус“, „Червило“, „Вси Светии“, „Примо“ и много други с вариращ музикален стил от R&B, Soul, Garage, Disco, House. След известно прекъсване, от 2015 г., той отново е на „сцената“ и се продуцира от Producer Company CODE. Днес той разпространява най-доброто от Nu Disco и Deep House музиката не само на българска, но и на чуждестранната клубна сцена. DJ GOBY е в екипа на Spa In Disco (Spanish underground Disco label) и Thunder Jam Records (Israel). Работи със звукозаписни компании и изпълнители като: Rare Wiri Records, Masterworks Music, Golden Soul Records, Good Stuff Recordings, About Disco Records, Karmic Power Records, James Rod, Fran Deeper, Rayko, VinylAddicted, Slync, J&M Brothers, SanFranDisko, Rafael Cancian, Lenny Fontana. Миксовете на GOBY се излъчват и подкрепят от: Dynamic Radio (Франция), KNDJ Radio (Испания), Groovefinder (Германия), SliceoflifeSOL (Лондон, Ибиса). Извън клубовете продължава да работи по проект за edit/remix на музика в електронните жанрове от 80-те и 90-те години.

Advertisement

Continue Reading
Advertisement