Открийте ни и в

Музика

PROG MAG с екип за концерта на OPETH

Avatar

публикувано

на

PROG MAG с екип за концерта на OPETH 141

снимка: PR

PROG MAG праща специален екип в Пловдив за концерта на OPETH в Античния театър в събота, 19 септември.

Журналистите и фотографите от елитното британско музикално списание (от семейството на Metal Hammer и Classic Rock) пристигат още в четвъртък и ще следят всяка стъпка на музикантите за предстоящ материал от цели 10 страници и корица на следващия брой.

Читателите на PROG MAG избраха OPETH за Прогресив група на годината, а именно в Пловдив, тя ще се представи за първи път с оркестър.

Интересът към шоуто в чужбина е огромен. Очаква се близо половината зрители да бъдат фенове от Англия, Германия, Франция, Италия и скандинавските страни, както и съседните на България.

БИЛЕТИ с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) все още се намират в системата на www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв – ВЗЕМИ СВОЯ – ТУК.

Миналата седмица, OPETH разкриха и специален модел фланелка за концерта, с която станаха първата световна група, която изписва името си на българска кирилица.

Концертът се организира от радио ТАНГРА МЕГА РОК и е част от поредицата ни в Античния театър в самия край на лятото:

  • 12 септември – 2 CELLOS;
  • 18 септември – APOCALYPTICA;
  • 19 септември – OPETH с оркестър;
  • 20 септември – MACACO и Уикеда.

БИЛЕТИ за концерта на OPETH с цена 40 лв (регулярни) и 65 лв (golden circle) ще намерите в системата на www.Eventim.bg. В деня на шоуто ще бъдат съответно 50 и 75 лв.

Реклама