Открийте ни и в

Музика

Rampart ще подгряват Queensryche в Рим

Avatar

публикувано

на

Rampart ще подгряват Queensryche в Рим 141

RAMPART, снимка: PR 

RAMPART ще бъдат специални гости на QUEENSRŸCHE с Todd La Torre на 24 юли в Рим, Италия. Българската група включва почетната дата в обиколката си “United Opus of Apocalypse and Staging Tour”, на която представя албумите си “Завера” и “Codex Metalum”. Скоро се очакват подробности около издаването на новия диск на RAMPART. 

От страна на домакините на 24 юли на сцената ще излязат HEADLESS, групата на Goran Edman, известен с работата си в множество проекти и формации, сред които са Yngwie J. Malmsteen, BRAZEN ABBOT, SIGNUM REGIS, STRATOSPHERE, TIME REQUIEM и др. Другата италианска банда, която ще открива за QUEENSRŸCHE в Рим са хеви метълите от IBRIDOMA. Концертът ще се проведе в зала “Atlantico Live”, а цената на билета е 30 евро.

Освен фестивалните си участия на Wacken Open Air, Bang Your Head, Skogsrojet, Metaldays, Pistoia Blues и Alcatraz, през юли и август QUEENSRŸCHE ще изнесат и няколко концерта в Германия, Австрия, Италия, Швейцария, Холандия и Великобритания. Те ще делят сцена с DREAM THEATER в Швейцария. В Холандия специални гости ще бъдат ARMORED SAINT, които ще се включат и в концерта на QUEENSRŸCHE в Лондон. Официален съпорт във Великобритания са DEATH ANGEL.

Новият албум на QUEENSRŸCHE, тринадесети авторски студиен за групата и втори с вокалиста Todd La Torre, ще излезе до края на годината чрез Century Media Records.

Реклама